Bome domišljato

Naša pjevačica zapjevala na Dori u petom mjesecu trudnoće, a trbuh se dosjetila vješto sakriti!

Eni Jurišić Eni Jurišić Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Eni Jurišić Vjekoslav i Eni Jurišić Eni Jurišić - 1 Eni Jurišić - 3 Eni Jurišić - 4 Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić Matija Cvek i Eni Jurišić +19 Matija Cvek i Eni Jurišić Galerija

Eni Jurišić nastupila je na Dori s pjesmom "Kreni dalje" i završila na šestom mjestu.

Riječka pjevačica Eni Jurišić natjecala se na ovogodišnjoj Dori u Opatiji sa snažnom baladom "Kreni dalje", koja je donijela visoko šesto mjesto.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić više ga ne može sakriti Domaća pjevačica u šestom mjesecu trudnoće ponosno pokazala poveći trbuh u minijaturnom topiću!

32-godišnja Eni pažnju je privukla već na crvenom tepihu kada se pojavila u crnom odjielu s kravatom i predimenzioniranim plaštom ispod kojeg je vješto sakrila trudnički trbuh u petom mjesecu trudnoće.

Eni je nedavno nastupila na dodjeli nagrade Zlatni studio na kojoj je trudnički trbuh zapravo pokazala prvi put, nakon što je otkrila da ona i njezin suprug Vjeko Ključarić čekaju prvo dijete.

Ova riječka pjevačica udala se za krčkog glazbenika prije godinu dana i nedavno su objavili da će postati roditelji. Pjevačica je otkrila da joj iščekivanje trećeg člana obitelji daje dodatnu snagu za kreativno stvaranje, ali i za nastupe kojih se zasad ne odriče.

"Nekako sam nastavila raditi i dalje jer se osjećam dobro i ne znam zašto bi uopće trebala stati. Naravno, uvijek pazim da ne pretjeram i da se odmorim kad trebam. To nekako uspijem ishendlati, ali više manje drago mi je da se dobro osjećam i da mogu sve", zaključila je Eni u razgovoru za In magazin.

Simpatični par iščekuje curicu, a oko njezina imena još se nisu dogovorili.

"Haha, s imenom se borimo, slobodno možete poslat savjete na 0800, haha! Nismo još odlučili", priznali su.

Eni i Vjeko upoznali su se prije sedam godina u jednom glazbenom showu i bila je to gotovo ljubav na prvi pogled!

"Pala je na pod odmah. Po stepenicama sam se ovako otkotrljala i onda me Vjeko uhvatio i rekao, ti ćeš bit ljubav moja. Lijepo, lijepo, bilo je slatko i nekako je to sve krenulo u poznanstvo, prijateljstvo, puno smo toga imali zajedničkog. Glazba te uvijek nekako poveže i evo zadržalo nas je. Skužili smo da smo dobri prijatelji, pa zašto ne bi bili dobri cura i dečko?", ispričali su Eni i Vjeko.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Aco Pejović u Areni Zagreb - 2 Leticija i Anica Kovač Aco Pejović u Areni Zagreb - 6 Aco Pejović u Areni Zagreb - 7 +9 Aco Pejović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Omiljeni srpski pjevač napravio spektakl u rasprodanoj Areni, u publici pjevale žena i sestra Luke Modrića!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene