Veliki su prijatelji

Omiljeni srpski pjevač napravio spektakl u rasprodanoj Areni, u publici pjevale žena i sestra Luke Modrića!

Aco Pejović u Areni Zagreb - 2 Aco Pejović u Areni Zagreb - 2 Jurica Galoic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Aco Pejović u Areni Zagreb - 2 Leticija i Anica Kovač Aco Pejović u Areni Zagreb - 6 Aco Pejović u Areni Zagreb - 7 Aco Pejović u Areni Zagreb - 5 Aco Pejović u Areni Zagreb - 3 Aco Pejović u Areni Zagreb - 4 In Magazin: Aco Pejović - 6 In Magazin: Aco Pejović - 5 In Magazin: Aco Pejović - 4 +3 In Magazin: Aco Pejović - 3 Galerija

Jedan od najtraženijih regionalnih pjevača današnjice na trosatnom je spektaklu u prepunoj zagrebačkoj Areni doista pokazao zašto slovi za novog superstara narodne glazbe.

Aco Pejović otpjevao je čak 47 pjesama, euforična publika uglas ga je pratila, pjevala i plesala uz njegove najveće hitove, a neumorni pjevač naprosto se nije mogao zaustaviti.

Pogledaj i ovo Aco Pejović i supruga Biljana ''zaustavio se jedan kombi...'' Miljenik žena prisjetio se anegdote sa svog vjenčanja na koje se odlučio poslije tjedan dana veze: ''Zamislite samo njihovu reakciju...''

Zanesen pozitivnom energijom i zajedničkim pjevanjem od prve do zadnje pjesme skupa s tih okupljenih 20 tisuća obožavatelja, popularni glazbenik zlatnim slovima upisao se u povijest najveće hrvatske dvorane - ovakav dinamični show koji je priredio zagrebačkoj publici dugo će se pamtiti.

Baš kako je i obećao najavljujući koncert, publika se doista umorila, ali nitko nije odustajao. Na kraju koncerta obožavatelji ozarenih lica povicima su ga stalno pozivali na bis; nisu mu dali da završi koncert. Upravo je to, složit će se mnogi glazbenici, najljepši osjećaj koji pjevači dožive na ovako velikim nastupima. A kao poseban začin, Aci su se na pozornici kao gosti pridružili njegovi prijatelji i kolege, Ana Bekuta i Dženan Lončarević.

"Čast mi je što sam večeras nastupao u ovom divnom ambijentu u ovom divnom gradu. Ljubim vas sve od srca i hvala vam na najboljem tulumu", pozdravio se popularni pjevač narodne glazbe ispraćen ovacijama.

Da ga hrvatska publika obožava, Aco Pejović potvrdio je još jednom lani kad je izašao regionalni filmski megahit Toma u kojem je Aco otpjevao sve pjesme neprežaljenog Tome Zdravkovića. Upravo s pjesmom "Ljiljana" iz tog filma otvorio je sinoćnji zagrebački spektakl, a euforična publika do kraja nije stala pjevati i plesati.

Među publikom se provodila bivša Miss Hrvatske Anica Kovač s kćeri Leticijom, glumac Enis Bešlagić, pjevačica Colonije Ivana Lovrić te Vanja Modrić u društvu Lukine sestre kao i mnogi drugi. Iako naš nogometni kapetan nije bio na koncertu, Aco ga je javno pozdravio i čestitao mu na osvojenim uspjesima. Nije tajna da su njih dvojica veliki prijatelji, a i Aco je našem Luki jedan od omiljenih pjevača.

Karijera Ace Pejovića traje više od 30 godina, no malo tko je vjerovao baš u ovakav uspjeh. Od pjevača u pizzeriji, preko kralja splavova, dosegao je status regionalne megazvijezde narodne glazbe čiju kvalitetu baš nitko ne može osporiti. Sve što radi, Pejović to čini s puno ljubavi i strasti, a obožavatelji to prepoznaju i nagrađuju. Potvrdila mu je to i zagrebačka publika na njegovom prvom velikom koncertu u metropoli kojim je ostvario dugoočekivani san.

S obzirom na divan spoj, nema sumnje da su pred nama velike stvari koje od Ace Pejovića možemo očekivati.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +11 Tony Cetinski - 1 Nekad i sad Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Jim Embury - 3 Kate Middleton i Jim Embury - 2 Kate Middleton i Jim Embury - 4 Kate Middleton i Jim Embury - 1 +25 Kate Middleton Celebrity Pogledajte dirljiv susret Kate Middleton i važne joj osobe koju nije vidjela čak 25 godina, nije znala da će biti tamo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene