Nakon dugo vremena

Plavokosa ljepotica snimljena s partnerom, kojeg inače krije, a reakcije koje izazivaju očitim detaljem njega ne diraju previše!

Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 1 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 2 +20 Victoria Silvstedt - 1 Galerija

Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah snimljeni su na odmoru u Francuskoj na kojem je ona ponosno pokazala i svoje atribute.

Švedska manekenka Victoria Silvstedt svojim atraktivnim izgledom plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a tijekom godina nisu joj mogle odoljeti ni brojne poznate face i biznismeni koje je osvojila.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt - 1 Vatreno izdanje Seks-bomba 90-ih i u petom desetljeću mami uzdahe! U oskudnom izdanju privukla je znatiželjne poglede

Među posljednjima koje ljubi je švicarski milijunaš Maurice Dabbah, koji je s 48-godišnjom Victorijom u vezi posljednjih 15 godina, a dodatne reakcije javnosti izaziva i njihova razlika u visini. Naime, ona je poprilično viša od njega, no čini se kako im to nimalo smeta, njemu pogotovo, te se ponosno šeće s njom kada se zajedno pojave u javnosti.

Ovih dana paparazzi su ih snimili u jednom odmaralištu u Francuskoj gdje su zajedno uživali na plaži, a ona je dodatnu pažnju privukla pozirajući u bikiniju na terasi, a fotografije je sama objavila na društvenim mrežama, na kojima svog dečka krije od znatiželjnih pogleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Victoria svoje avanture rado dijeli s 864 tisuće pratitelja na Instagramu, a ne srami se skinuti u badiće, koji joj uvijek stoje kao saliveni. U svijetu manekenstva probila se još davne 1993. godine kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta, a nedugo nakon toga primijetio ju je pokojni Hugh Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na što je ona pristala. Ubrzo se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboyeva specijalna izdanja i Playboyevi videi.

Platinasta ljepotica krajem 90-ih sklopila je unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina, među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair.

Osim manekenstva Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality-emisije, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. godina imala je svoju emisiju "Sport by Victoria". Bavi se i pjevanjem, a u Švedskoj je s albumom "Girl on the Run" dostigla zlatnu nakladu.

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. godine za voditelja vijesti Chrisa Wraggea, a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee, a od 2008. godine ljubi Dabbaha.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 2 +27 Lepa Brena - 1 Celebrity Slavonska svadba za pamćenje: Mladence su zabavljali Grašo i Lepa Brena, a stigle su i trbušne plesačice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene