''Latino kraljice!''

Salma Hayek objavila video zavodljivog plesa, a fanovi je mole za necenzuriranu verziju!

Salma Hayek Salma Hayek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 +20 Salma Hayek - 2 Galerija

Salma Hayek objavila je novi zavodljivi videozapis na Instagramu, a fanovima je zasmetalo to što je određene dijelove cenzurirala.

Glumica Salma Hayek jedna je od najzgodnijih glumica na svijetu, a sada je na svom Instagramu objavila i videozapis na kojem zavodljivo pleše u kućnom ogrtaču.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Dok se vrtjela oko svoje osi i plesala, u nekim su joj dijelovima malo ispale grudi, što je na videozapisu vješto cenzurirano, odnosno zamagljeno, a fanovi su je u komentarima molili da objavi necenzurirani video.

"Možeš li pokazati necenzuriranu verziju? Pitam za prijatelja", ''Latino kraljice!'', "Zamućeni dijelovi uništavaju nam život", "Latino žene sve mogu pretvoriti u party", samo su neki od komentara ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Inače, povod njezina sretnog plesa je taj što je na toj društvenoj mreži prate 24 milijuna ljudi, a tako je i zahvalila svakome tko je prati.

"24 milijuna pratitelja, 24 milijuna razloga za osmijeh. Hvala svima što ste mi se pridružili na ovoj divljoj vožnji. Ne mogu obuzdati svoje uzbuđenje i zahvalnost", napisala je u opisu Salma.

Hayek je već desetljećima jedna od najseksepilnijih slavnih žena, a svojom fantastičnom figurom oduševljava i s 56 godina.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 2 Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 +24 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Zanimljivosti Procurile rijetke fotografije kraljice Camille u badiću, paparazzi su je uhvatili u trenucima u kojima ju je baš neobično vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +26 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Meghan se posebno sredila za prvi javni izlazak s Harryjem poslije krunidbe, a svi su primijetili i jedan posebni detalj na njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene