nešto je drugačije!

Legendarna glumica koja pažnju privlači zanosnim oblinama ovog puta iznenadila je promjenom imidža!

Salma Hayek Salma Hayek Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 +25 Salma Hayek - 5 Galerija

Salmu Hayek paparazzi su snimili tijekom večernjeg izlaska sa suprugom, gdje je pažnju privukla zbog svoje nove frizure.

Holivudska glumica Salma Hayek izašla je na večeru sa suprugom Francoisom-Henri Pinaultom.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Paparazzi su je snimili tijekom odlaska u restoran, a pažnju je privukla u zlatno-crnom kompletiću na koji je kombinirala crne platforme i srebrni nakit. 

Još jedna stvar nije mogla proći nezamijećeno, a to je njezina nova frizura. Naime, skratila je kosu i ispunila je kovrčama.

Na glavi je nosila sunčane naočale, ali svejedno možemo reći kako ju je ova frizura baš pomladila te joj savršeno pristaje.

Salma se u javnosti posljednji put pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, gdje je također sve očarala svojom zamamnom pojavom, a na koju je stigla u pratnji 15-godišnje kćeri Valentine, koja u posljednje vrijeme sve više plijeni pozornost javnosti jer kao bogata nasljednica odrasta pod svjetlima reflektora. Naime, osim što joj je majka slavna glumica, Valentinin otac je francuski milijarder Francois-Henri Pinault. Tinejdžerica s godinama sve više nalikuje na Salmu, iako postoji i jedna vidljiva razlika, a to je njezina plava boja kose.

Inače, Valentina je jedino dijete Salme i Francoisa, a dobili su je godinu dana nakon što su se počeli viđati. U braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor - 1 Ivančica Pahor - 3 Ivančica Pahor - 4 Ivančica Pahor - 5 +8 Ivančica Pahor - 6 Celebrity Ovu okrunjenu domaću ljepoticu baš rijetko viđamo u javnosti, no ovog vikenda uhvaćena je na špici gdje se nečime istaknula!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela - 1 Petra Kurtela - 2 Petra Kurtela - 3 Petra Kurtela - 6 +24 Petra Kurtela - 4 Celebrity Naša glumica iznenadila objavom seksi fotke kakve inače ne dijeli: "Goriš u svakom izdanju!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene