ljepotica na mamu

Ona je 15-godišnja nasljednica bogatstva vrijednog 33 milijarde dolara: Zavirite u nimalo dosadan život kćeri Salme Hayek!

Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek s kćerkom Valentinom Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 2 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 3 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 1 Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 1 Valentina Paloma Pinault - 6 Valentina Paloma Pinault - 5 Valentina Paloma Pinault - 4 Valentina Paloma Pinault - 3 Valentina Paloma Pinault - 2 +18 Valentina Paloma Pinault - 1 Galerija

Evo tko je Valentina Paloma Pinault, kći poznate glumice Salme Hayek i francuskog milijardera, s kojim je već godinama.

Valentina Paloma Pinault ime je o kojem će se sigurno sve više pisati, a nosi ga kći poznate holivudske glumice Salme Hayek.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Salma je Valentinu dobila u braku sa suprugom François-Henrijem Pinaultom, francuskim milijarderom, a kći im se rodila 2007. godine.

Iako ima 15 godina, Valentina izgleda starije te je javnost iznenađena koliko se u kratkom roku promijenila, a njezino posljednje javno pojavljivanje s majkom bilo je krajem veljače, kada su prisustvovale Tjednu mode u Milanu.

Valentina dolazi iz obitelji poslovnih titana zahvaljujući uspjehu svojeg oca i djeda.

François-Henri je sin osnivača tvrtke Pinault SA, Françoisa Pinaulta (86). Nakon pokretanja 1960-ih tvrtka je tada bila poznata kao Printemps-Redoute, zatim PPR, prije nego što se ime konačno promijenilo u Kering 2013.

Uspješni francuski poduzetnik u svibnju 2003. predao je upravljanje svojim tvrtkama sinu, a njegov sin sada vrijedi 33,5 milijardi dolara zahvaljujući uspjehu brojnih obiteljskih kompanija.

Unatoč ogromnom bogatstvu povezanom s njezinom obitelji, Salma je nedavno otkrila da svoju djecu za Božić drži skromnom dajući im skromne darove.

''Moja djeca su skromna. Ne znam kako mi je to uspjelo. Dakle, za Božić volim da otvore milijune darova, ali neki od njih su vrlo mali i smisleni, neki su vrlo šašavi i razigrani, a onda dobiju jedan ili dva stvarno lijepa.''

Tijekom intervjua za Vogue Mexico Valentina je otkrila da je morala štedjeti svoj džeparac kako bi kupila svoje omiljene parfeme.

Valentinin otac François ima troje starije djece iz veza prije nego što je upoznao njezinu majku Salmu.

S francuskom dizajnericom interijera Dorothée Lepère ima kćer Mathilde i sina Françoisa.

Par se vjenčao 1996., ali se rastao 2004.

Iako se njihovo najstarije dijete François drži podalje od svjetla pozornosti, njegova mlađa sestra već je bila model za prestižne brendove i ima velik broj pratitelja na društvenim mrežama.

U međuvremenu je François-Henri dobio još jedno dijete tijekom svoje kratke veze sa supermodelom Lindom Evangelistom između 2005. i 2006. godine.

Augustin James, poznat kao Augie, često provodi vrijeme sa svojim ocem, maćehom Salmom i svojim polusestrama na obiteljskim snimkama s odmora koje glumica dijeli.

François je upoznao Salmu u proljeće 2006. dok je prisustvovao gala svečanosti u Palazzo Grassi u Veneciji. Salma je objavila da se zaručila za francuskog poduzetnika u ožujku 2007., a potvrdila je i da je trudna. Potom je u rujnu 2007. rodila njihovu kćer Valentinu Palomu. Vjenčali su se 2009., a François je iznenadio Salmu obnovom zavjeta na tropskom otoku Bora Bora 2018.

A Valentina je u velikom stilu izašla u središte pozornosti nakon što je u dobi od 14 godina snimila svoju prvu naslovnicu za Vogue Mexico. Pozirala je sa svojom majkom, a u intervjuu su otkrile i da se Salma ponekad ljuti na kćer jer joj krade odjeću.

''Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara", rekla je Hayek i dodala: "Odmalena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću i to mi se uvijek sviđalo.''

''Istina je da kada je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim'', započela je Valentina. ''Jedva da primjećujem marke. Generalno, također volim kombinirati i nositi vintage komade'', rekla je tinejdžerica i iznenadila izjavom kako ne voli nositi markiranu odjeću.

Da voli modu, mlada Valentina pokazala je još i 2019. godine, kad je imala svega 11 godina. Tad je sa Salmom prošetala po modnoj pisti na Milanskom tjednu mode, a s polusestrom Mathildom, koja je kći glumca Françoisa Pinaulta, sjedila je u prvom redu na reviji modne marke Balenciaga u Parizu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 4 Survivor - 5 +23 Survivor - 6 Zanimljivosti Rajski prizori s drugog kraja svijeta: Pogledajte egzotičnu lokaciju na kojoj se snima show Survivor!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene