Ona ima 56 godina?!

Zanimljivo društvo Salme Hayek malo tko je primijetio pored oblina koje je servirala u uskoj crnoj haljini

Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek i Antonio Banderas Salma Hayek - 4 +21 Salma Hayek - 3 Galerija

Salma Hayek podijelila je kako izgleda fotografiranje za jedan časopis iza kulisa pa se pohvalila dekolteom u uskoj crnoj haljini.

Salma Hayek podijelila je novi videozapis koji pokazuje fotografiranje iza kulisa za časopis Glamour.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

56-godišnja glumica pozirala je u više odjevnih kombinacija, a društvo joj je na setu pravio i još netko. Na nekim fotografijama s njom je pozirao i predivni bijeli pas Sofia.

Glumica ima ukupno osam pasa, ali je za nedavno fotografiranje izdvojila svojeg bijelog njemačkog ovčara.

Uz video koji je podijelila na Instagramu napisala je: ''Ponekad kad tražiš ruku, nađeš šapu.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

A u videozapisu se malo tko mogao fokusirati na psa jer je Salma u uskoj crnoj haljini istaknula duboki dekolte te u zavodljivim pozama stajala ispred fotoobjektiva.

Podsjetimo, Salma je nedavno glumila u novom filmu ''Magic Mike 3'' s Channingom Tatumom, a priznala je kako je bilo lijepo zamijeniti uloge te dopustiti da muškarac bude striper, a ona gledateljica.

''Osjećala sam se kao da se popunio krug. I to je bila jedna od zanimljivosti filma jer sam i ja prije morala biti striptizeta.''

''Bilo je osnažujuće zamijeniti uloge'', rekla je Salma za magazin People.

Salma već desetljećima slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a mnogi ne mogu vjerovati da joj je već 56 godina te da može izgledati toliko dobro.
Inače, Salma je u braku s milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom. Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +18 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat objavila emotivan status o teškoj operaciji o kojoj joj je ovisio život: "Ponosna na svoje ožiljke. i one vidljive i nevidljive"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene