Bez trunke šminke

Latino ljepoticu nije lako prepoznati na paparazzo fotkama, one koje objavljuje sama ipak su malo drugačije!

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +0 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek izašla je u šetnju s prijateljicom, a njen opušteni izlazak paparazzima nije promaknuo.

Holivudska glumica Salma Hayek u javnosti se najčešće pojavljuje besprijekorno dotjerana, s kompletnom šminkom na licu i glamuroznim kreacijama kojima ističe bujni dekolte, no njeni su obožavatelji ostali iznenađeni kada su je ovih dana vidjeli u šetnji.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

55-godišnju Salmu paparazzi su snimili u ležernoj kombinaciji trenirke i čizama dok je šetala u društvu prijateljice, a na licu nije imala ni trunke šminke. Kosu je splela u dvije pletenice, a nosila je i vunenu kapu te dioptrijske naočale.

Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a u šestom desetljeću nosi i titulu seks-bombe.

Od 2009. godine Salma je u sretnom braku s francuskim biznismeom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault.

Glumačku karijeru započela je krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" te je nedavno dobila i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Zadnji film koji je snimila je "House of Gucci", u kojem glumi prijateljicu zloglasne Patrizije Reggiani, Giuseppinu Auriemmu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 2 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: David Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Victoria Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 1 +4 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 3 Celebrity Zavirite na luksuzno vjenčanje Beckhamova sina i bogate nasljednice: Okupili su se slavni gosti, a na svadbu je potrošeno 27 milijuna kuna!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković s roditeljima i dečkom +0 Fani Stipković Nekad i sad Sjećate li se kako je Fani izgledala na početku karijere? Danas je jedna od najseksi novinarki Europe i ljubi legendarnog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene