Božica!

Salma Hayek pružila je pratiteljima najbolji pogled na svoju nevjerojatnu figuru, a oni se pitaju: ''Ima li ova žena ikad lošu fotku?''

Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek Salma Hayek - 3 +21 Salma Hayek - 2 Galerija

Holivudska glumica Salma Hayek rastegnula se na luksuznoj jahti te obline obuzdala u kupaćem kostimu, a pratitelji u njenim komentarima nisu prestali hvaliti njeno tijelo s 56 godina.

Holivudska glumica Salma Hayek opet je iznenadila svoje obožavatelje na društvenim mrežama, fotografija u kupaćem kostimu na luksuznoj jahti nikog nije ostavila ravnodušnim.

Iako je fokus bio na njenoj čvrstoj figuri i bujnim grudima po kojima je poznata, glumica je u opisu fotografije pozornost pokušala odvratiti na nešto drugo.

''Neki ljudi ne vole sive dane, ali ja mislim da je svaki dan dragocjen. Obožavajte svoj tjedan, bez obzira što donosi'', poručila je pratiteljima.

Oni su u komentarima pisali brojne komplimente, a jedan pratitelj nasmijao je ostale svojim pitanjem: ''Pa ima li ova žena ikad lošu fotku?'.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salma se, inače, u javnosti uvijek pojavljuje dotjerana te je pozornost na njenim atributima, a nedavno je obožavatelje iznenadila i fotografijom bez fotošopa, bez šminke i sa sijedom kosom.

"Ja kad se probudim i brojim koliko se novih sijedih i bora pojavilo", napisala je uz objavu, a komentari su bili preplavljeni poticajima da takve fotografije treba objavljivati i češće.

Inače, od 2009. godine Salma je u sretnom braku s francuskim biznismeom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault.

Glumačku karijeru započela je krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" nakon čega je njezina karijera doživjela uspon, a dobila je i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Celebrity Fani Stipković oglasila se prvi put od objave sretnih vijesti pa ponosno pokazala trudnički trbuščić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +25 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo tijekom promocije Danijeline knjige potvrdio vijest koja je obradovala njegove obožavatelje: "Ćaća i mater!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene