On se podosta promijenio

Vanna snimljena kako se zabavlja s mužem, s kojim se ne pojavljuje često, ali njihova ljubav cvate kao prvog dana!

Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Ivan Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Vanna i Andrija Vrdoljak - 6 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 +8 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak zabavljali su se na CMC partyju u Zagrebu, a njihovo zajedničko pojavljivanje nije prošlo neopaženo.

Naša pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna snimljena je u rijetkom izlasku sa svojim suprugom, filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim je u sretnom braku od 1998. godine.

Pogledaj i ovo Vanna samozatajni luka Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

Supružnici su se pojavili na posljednjem CMC kontinentalnom partyju prije odlaska u Vodice, a nasmijani supružnici na snimljenim fotografijama izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Ona je za tu priliku obukla zeleno odijelo, koje je iskombinirala sa svijetloplavom košuljom, dok je on bio u traperu od glave do pete.

Bračni par Vrdoljak zajedno ima 22-godišnju kćer Janu i 26-godišnjeg sina Luku, a Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

I dok se on tijekom godina dosta promijenio, za Vannu vrijeme kao da je stalo, a većinu karijere vjerna je i istoj frizuri. Kako su oboje izgledali prije, prisjetite se u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene