Ponosni otac

Legendarni Vatreni s lijepom suprugom ima četvoricu sinova, a jedan se već dokazao kao njegov dostojni nasljednik!

Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Neja Markičević/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dario i Roko Šimić Dario i Jelena Šimić Roko Šimić Dario i Roko Šimić Dario i Roko Šimić Dario i Roko Šimić Roko Šimić Roko Šimić Dario i Roko Šimić Dario i Roko Šimić +9 Roko Šimić Galerija

Osvanula je nova fotografija Darija Šimića na kojoj pozira s dvojicom od četvorice sinova, Rokom i Davidom.

Naš bivši nogometaš Dario Šimić i njegova supruga Jelena u sretnom su braku već 23 godine i roditelji su četvorice sinova.

S dvojicom od njih legendarni Vatreni sada je pozirao za fotografiju koja je objavljena na društvenim mrežama HNS-a, a radi se o najstarijem Roku, koji već uspješno gazi očevim stopama, i najmlađem Davidu.

"Roko je mlad, može još puno napredovati i dati, teško ga je čuvati jer se dobro kreće. Takvi su igrači uvijek nezgodni", kazao je Dario o svojem prvorođenom, kako stoji u opisu fotografije koju možete pogledati OVDJE.

Roko Šimić hrvatski je reprezentativac, a igra i za klub RB Salzburg, koji ga je prošle godine posudio Zürichu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Roko Šimić (@simic_roko)

Osim Roka i Davida, Dario i Jelena imaju još sinove Viktora i Nikolasa, koji se također bave nogometom.

Dario i Jelena vjenčali su se 2000. godine i jedan su od parova uz čije se ime nikad nisu vezali skandali, a nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević i sestra Marina +25 Lidija Vukičević - 1 Zanimljivosti Violeta iz ''Boljeg života'' konačno otkrila tajnu mladenačkog izgleda u 62. godini: "Ne držim dijetu, već...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 6 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač gradom je šetala u sićušnom grudnjaku, no unatoč tome njezini pratitelji okomili su se na drugi modni detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene