"Tu nema stresa"

Franka raznježila sve preslatkim obiteljskim prizorima s Ćorlukom, evo gdje i kako oni provode uskrsne blagdane

Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 5 Franka Batelić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Marko Ciboci i Franka Batelić - 1 Franka Batelić +20 Franka Batelić - 2 Galerija

Franka Batelić je na profilu Instagramu podijelila obiteljske fotografije s Cresa koje su i ovaj put raznježile njezine obožavatelje.

Pjevačica Franka Batelić podijelila je sa svojim obožavateljima preslatke obiteljske trenutke i pokazala gdje ove godine provodi uskrsne blagdane.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

30-godišnja pjevačica je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila fotografije sebe i svog supruga Vedrana Ćorluke koji na ramenima drži njihova sina Viktora. Otkrila je pritom kako svi zajedno uživaju na sunčanom otoku Cresu, a pridružila im se i njezina baka.

"Nema stresa na Cresu", napisala je Franka, a prizori koje je objavila raznježili su njezine pratitelje.

Ovih je dana objavila i fotografiju na kojoj pozira na imanju svoje bake u blizini Labina, koje se prostire na čak 43 hektra, a uključuje tri smještajna objekta, vanjski bazen i saunu.

"U mojoj Istri, na noninom imanju, mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti... Mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše", napisala je, a obožavatelji su je obasuli komplimentima. Franka je tako pokazala da će itekako lijepo iskoristiti slobodno vrijeme i blagdane prije nego se vrati u Zagreb gdje je u nedjelju čeka nova emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je gledamo kao članicu žirija.

Ove nedjelje će po prvi put gledatelji ući u ulogu žirija i ocjenjivati kandidate.  U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Jelena Rozga održala spektakl za pamćenje u Beogradu, u poluprozirnom čipkastom kombinezonu nitko ju nije prestao gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene