Kakva kraljica!

Jelena Rozga održala spektakl za pamćenje u Beogradu, u poluprozirnom čipkastom kombinezonu nitko ju nije prestao gledati!

Jelena Rozga Jelena Rozga Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 Lorena Bućan i Jelena Rozga +20 Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Galerija

Jelena Rozga održala je koncert u Beogradu koji će se još dugo pamtiti.

Naša pjevačica Jelena Rozga održala je koncert za pamćenje u beogradskoj Štark areni koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

45-godišnja Jelena zapjevala je u poluprozirnom čipkastom kombinezonu, a publika je od prve do zadnje minute pjevala s njom u isti glas brojne hitove koji su obilježili njezinu glazbenu karijeru.

Koncert nisu propustila ni brojna poznata lica sa srpske estrade, pa su se tako pojavile Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Jugoslav Karić.

"Hvala što ste minut srca mog, hvala što ste mi poklonili svoje srce. Ja ću svoje vama pokloniti 7.4. u Areni Štark", napisala je Jelena uoči koncerta na svom profilu na Instagramu nakon što je potvrđeno da je rasprodala koncert.

"To te ja pitam", napisala joj je tada Nina Badrić, a među prvima su joj čestitale i srpske kolegice Jelena Tomašević i Milica Todorović te crnogorski pjevač Sergej Ćetković.

Jelena je u veljači trebala održati koncert u Splitu, no bila je prisiljena otkazati nastup nakon zatvaranja Spaladium Arene, a u prosincu prošle godine prvi put je nastupila u Areni Zagreb, koju je također rasprodala do posljednjeg mjesta.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong - 2 Edward Furlong - 4 Edward Furlong - 6 Edward Furlong - 5 +21 Edward Furlong Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz kultnog filma, a njegova neuredna i zapuštena pojava danas sve rastužuje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Jennifer Lopez pozirala u toplesu, a atribut koji je osigurala za pozamašnu svotu izbacila je u prvi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene