''Tu je muž, udata je...''

Cibocijev komentar Marku i Pauli nije bio ono što su očekivali: ''Imao sam osjećaj da gledam brata i sestru kako plešu''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 4 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 2 +27 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 3 Galerija

Marco Cuccurin i Paula Tonković u šestoj emisiji showa''Ples sa zvijezdama'' plesali su bachattu.

Marco Cuccurin uz mentoricu Paulu Tonković ove je nedjelje zaplesao bacchatu uz ritmove pjesme ''Moja malena'' izvođača Saše Kovačevića.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin ''Ni u najluđim snovima...'' Oglasio se pobjednik "Plesa sa zvijezdama", preplavljen emocijama jedva je uspio sabrati dojmove!

Podrška njihovih fanova im je jako bitna. 

''Što se tiče ovako općenito komentara, poruka i podrške bitni su jer nekako uvijek želim čuti što ljudi misle. Ima i pitanja pa su nas pitali koji nam je ples najdraži dosad, a ja bih rekao svi'', ispričao je Marco u prilogu s priprema za ovu nedjelju gdje je priznao za sebe i da je itekako senzualan.

''Imam ja to u sebi, ja to u svoja četiri zida. Paula i ja imamo super odnos i vjerujemo si, nema neugode, ni postoka ni trunka nelagode'', rekao je.

A evo kako je žiri komentirao ovu njihovu izvedbu. 

''Ovaj je broj super otplesan, ovo što smo vidjeli u prilogu, senzualnost, bilo je, ali mislim da može to još kod tebe'', primijetio je Igor, a Marko mu je odmah odgovorio. 

''A mislim udata je, tu je i muž..''. 

''Imao sam osjećaja da gledam brata i sestru da plešu, a to nije ono što bacchata predstavlja'', komentirao je Ciboci. 

''Ovo je bio ples kompletno van tvog karaktera, bilo je mazno, prigušeno, prisno, i pokazao si da možeš tu svoju energiju prigušit, ja volim i ovog Marka, pa bravo'', Frankino je mišljenje. 

''Meni je ovo bilo savršeno!'', rekla je Larisa. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Helena - 1 Mario i Helena - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 +25 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Zanimljivosti Evo kako je naš slavni chef spustio Cibociju, pokazao je da je itekako spreman na njegove provokacije!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela, Damir Horvatinčić Petra Kurtela, Damir Horvatinčić Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 6 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 5 +34 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 4 Celebrity Petrin mentor Damir zasuzio pred kamerama, emocije su bile jake: ''Ne znam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene