''Mislim da...''

Petrin mentor Damir zasuzio pred kamerama, emocije su bile jake: ''Ne znam...''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela, Damir Horvatinčić Petra Kurtela, Damir Horvatinčić Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 6 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 5 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 4 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 3 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 2 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 3 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 +28 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 2 Galerija

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su paso doble.

Za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble, a izveli su ga uz ''Smooth Criminal'' u izvedbi 2Cellosa. 

Pogledaj i ovo Damir Horvatinčić, Petra Kurtela ''ništa ispod tepiha'' Petra i Damir progovorili o situaciji zbog koje je nastala mala gungula: ''Nešto smo se porječkali...''

A tijekom priprema za ovaj nastup bilo im je poprilično zabavno. 

''Ja bih osobno volio da Petra sve svoje emocije ubaci u taj paso doble, sve ono što mi ima za reći. Ako je ljuta na mene, ako sam je uzrujao. I možda si mi to već rekla, ali ja mislim da se to može i tjelesno izraziti'', izjavio je Damir u prilogu tijekom njihovih priprema za ovu emisiju, a evo što je odgovorio na pitanje izluđuje li ga Petra s nečim.

''Pa Petra me izluđuje jedino onda kad smo u tom nekom trenažnom procesu, gdje treba baš zapeti i stisnuti na najjače, ona bi tu možda malo blaže odradila nego što bih to ja ajmo reći, ajde ponovit ćemo 25 puta, ali ne treba nam taj 26'', rekao je Damir.

''Nama ne zaiskri oko ničeg nego su jednostavno neki dani puno teži od drugih dana'', dodala je Petra.

''Ples je emocija i prikaz našeg odnosa. Ne znam, skužili smo se i mislim da nam sad samo može biti bolje'', rekao je Damir koji je pri tom malo i zasuzio.

A evo kako je žiri ocijenio njihovu izvedbu večeras. 

"Puno bolje ste odradili ovo nego prošli vikend. Puno više energije si dala sada, ono što mi je zapelo za oko da si prelazila preko prstiju. Ali karakter plesa je izvrsno pogođen", zaključio je Marko.

"Slažem se da te malo zanese, da postane malo previše realno. Ali činjenica je da u svaki ples ulaziš s karakterom", dodao je Igor.

"Baš ste se skužili i to se itekako osjeti. Petra ja sam se pribojavala ovog plesa, ali odmah mi je bilo jasno da će ovo ići u dobrom smjeru. Možda je bilo malo manje sigurnih trenutaka, ali nekako si stvarno donijela karakter paso doblea večeras i sve pohvale Damiru što je to izvukao uz tebe", izjavila je Franka.

"Imala si obujam pokreta, veličinu u izvedbi, to mi je bilo posebno večeras. Drago mi je da ste prošli zajedno kroz tu izvedbu, da ste nam pokazali tu prisutnost i tu strast", priznala je Larisa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Helena - 1 Mario i Helena - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 +25 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Zanimljivosti Evo kako je naš slavni chef spustio Cibociju, pokazao je da je itekako spreman na njegove provokacije!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 6 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 +35 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Celebrity Što je to naljutilo Franinu Gabrielu: ''Samo da nije vrijeđanje, ma neću, zaustavit ću se...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene