''Reci bilo što...''

Što je to naljutilo Franinu Gabrielu: ''Samo da nije vrijeđanje, ma neću, zaustavit ću se...''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 6 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan sa suprugom - 4 +29 Frano Ridjan sa suprugom - 5 Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su cha cha cha.

Iako je Frano Ridjan dosad svakim nastupom žiri oduševio energijom i pristupom plesu, prošle nedjelje mu baš nisi bili skloni, a evo kako su to doživjeli on i njegova mentorica Gabriela Pilić. 

Pogledaj i ovo Frano Ridjan sa sinom druga strana voditelja! Preslatki prizori Frane Ridjana s djecom i obitelji koji su mu najveća podrška: ''Najdraži cafe family, kao što vidite!''

''Ja mislim da je Frano lyrical prošli tjedan jako dobro otplesao. Reci bilo što konkretno, što god se može popraviti, ali samo da nije vrijeđanje. Ma neću, neću, zaustavit ću se'', osvrnula se Gabriela na komentare od Marka Cibocija prošle nedjelje kad je za Franu izjavio da je pčelica koja puno zuji, ali malo meda daje.

Frano i Gabriela ove nedjelje su zaplesali živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu ''Vouge'', a evo kako je žiri komentirao njihovu izvedbu ovoga puta. 

''Ovo je bila jedna fashion cha cha, i taj tvoj šarm i humor je nešto što te obilježava cijelu sezonu'', komentirala je Larisa. 

''Frano opet svoj na svome, ti si se totalno uživio u ulogu Modnog mačka od početka do kraja, večeras si izvukao ovaj broj na svoj šarm i karizmu koju imaš, moraš biti jako zadovoljan'', primijetila je Franka. 

''Imao si karakter, šarm i to ti je pomoglo ovog puta'', zaključio je Igor. 

''Nisi ti modni mačak, ti si naš plesni mačak. Imaš teoriju, li prakse malo fali. Ono što mi se svidjelo je da imaš osjećaj za ritam'', primijetio je Marko. 

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef žiri u Plesu sa zvijezdama Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +30 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Celebrity Evo što su omiljeni chefovi iz Masterchefa radili na probama ''Plesa sa zvijezdama'': ''Uvijek mi ih je drago vidjeti''

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 +40 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Celebrity Evo kako su tekle pripreme Maje i Marka za novi ples: ''Ja bi tebi pjevao, ja bi tebe zaveo tom pjesmom''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene