Iznenađenje!

Evo što su omiljeni chefovi iz Masterchefa radili na probama ''Plesa sa zvijezdama'': ''Uvijek mi ih je drago vidjeti''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef žiri u Plesu sa zvijezdama Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 +24 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Galerija

Mario Mandarić i Helena Naletilić u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su tango.

Mario Mandarić i Helena Naletilić za ovu nedjelju pripremili su tango koreografiju uz pjesmu ''Bad Guy'' u izvedbi Vitamin String Quarteta.

Pogledaj i ovo Mario i Helena - 2 ''Mario se žali...'' Splitski chef uputio neobičnu molbu: ''Ako padnem u nesvijest na liveu, dajte mi bodove na samilosti''

Informaciju o plesu koji su plesali Mariju i Heleni dostavio je žiri showa ''Masterchef'' - Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin. 

''Kolege iz Masterchefa uvijek mi je drago vidjeti'', rekao je Mario, a i oni su pokazali pokoji plesni korak.

Helena se prije novog nastupa osvrnula na prošlu emisiju:

''Eliminacije izazovu jedan tornado osjećaja, moramo priznati. Sretni smo što smo tu, prošla nam je izvedba malo zaštekala, ali sretni smo što nam je publika oprostila'', rekla je Helena. 

A evo kako je žiri komentirao njihovu izvedbu tanga. 

''Ja sam ostala bez teksta iskreno. Jako mi je drago da se nakon prošle emisije desio ovaj tango, jer mislim da imaš super ritam, ovo je danas bilo predivno'', rekla je Larisa.

''Ti Mario kao da si zasukao rukave danas. Ti si primjer da se ne smije odustati i da se treba raditi i da nema izgovora. Iznenađenje večeri'', komentirala je Franka.

''Ovo danas je bilo jako dobro'', složio se i Marko. 

''Ako ovako plešu MasterChefovi, ti odi sljedeće sezone u žiri, a nek jedan od njih dođe ovdje'', dodao je Igor. 

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 6 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 +40 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Celebrity Daria i Ivan o krizama i ljubavi: ''Nemamo mi nikakve svađe, jednostavno te danas manje volim jer...''
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene