za sve je kriv umor

Daria i Ivan o krizama i ljubavi: ''Nemamo mi nikakve svađe, jednostavno te danas manje volim jer...''

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 6 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 +34 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Galerija

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su rumbu.

Za ovu nedjelju publika je birala i glazbu pa su tako Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec izveli rumbu uz senzualne ritmove pjesme  ''Entra En Mi Vida'' glazbenog dvojca Sin Bandera.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz ''Mi smo kao sitcom!'' Naša omiljena glumica i njen mentor pokušali su saznati što se to ljudima kod njih najviše sviđa!

A prije nastupa u prilogu smo dobili uvid u tijek njihovih priprema, pa tako i kako se nose sa zvonjavom mobilnih uređaja dok rade na novom nastupu.

''Ja se samo djeci javim na probama. Je l' mi ikad upaljen mobitel?'', pitala je Daria Ivana. 

''Mi krenemo živčano kroz tjedan, pa zakriziramo, pa se volimo, pa zakriziramo pa se volimo. Nemamo mi nikakve svađe nego jednostavno danas te manje volim na treningu jer me živciraš'', objasnili su Daria i Ivan.

''To se desi kad umor dođe'', dodala je Daria.

A evo kako je žiri komentirao njihovu rumbu.

"Osjetila si poantu, prepustila si se do kraja . Meni je ovo bilo standrarno dobro od tebe, iznenađuješ iz emisije u emisiju", izjavila je Franka Batelić.

"Senzualno, klizili ste, Daria kukići su radili. Tehnički i ritmički je bilo dobro, kažu da je rumba put duše i ja mislim da si dušu ostavila na pozornici", rekla je Larisa Lipovac Navojec.

"Uživam te gledati kako uživaš dok plešeš. Imam osjećaj ponekad da su ti ruke periferne, ako me razumiješ", zaključio je Igor Barberić.

"Imam samo jednu malu sitnicu, zbog nje ti se perfektna ocjena malo sakrila. Hodaš prirodno prema van pa ti to narušava stabilnost, na tome malo poraditi i sve će doći na svoje. Uvrštavaš svoj karakter i osobnost u ples, što je odlika savršenih plesača", poručio je Marko Ciboci.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +28 Tamara Loos - 1 Celebrity Blagdanska haljina Tamare Loos s atraktivnim ukrasima na rukavima najzanimljivije je izdanje dosad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene