''Malo mi je neugodno''

Evo kako su tekle pripreme Maje i Marka za novi ples: ''Ja bi tebi pjevao, ja bi tebe zaveo tom pjesmom''

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 +34 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Galerija

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su slowfox.

Maja Drobnjaković uz mentora Marka Mrkića dosad je u svakom plesu briljirala te ne odustaje od novih izazova.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić miljenici publike Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

Publika je za njih za ovu nedjelju odabrala slowfox uz popularnu pjesmu benda Laufer ''Budi moja voda''.

''Stavit ću te u prvi plan i zagorčat ću ti život maksimalno. Ja bi tebi Maja pjevao, ja bi tebe zaveo tom pjesmom, ali zašto ja ne pjevam dobro? Malo mi je neugodno'', našalio se Marko na račun svog pjevanja tijekom priprema za ovu emisiju.

A evo kako je žiri komentirao njihovu izvedbu. 

"Majo, čestitam ti na lijepoj teatralnosti i mentoru na lijepoj koreografiji. U otvorenom držanju lako lebdiš, a kada si u zatvorenom malo to nedostaje. To je malo izostajalo, ali otvoreno držanje i podrške su bili fantastični", poručio je Marko Ciboci.

"Mi navijamo za sve i želimo da svi budu najbolji na svijetu. Meni se čini da u nekim trenucima uđete u neku rutinu i izbacite me iz doživljaja, htjela bih vidjeti jaču interptetaju. Sve ostalo super", zaključila je Larisa.

"Drago mi je da smo vidjeli tvoju nježnu stranu, meni je ovo bila jedna od tvojih boljih izvedbi", zaključila je Franka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +28 Tamara Loos - 1 Celebrity Blagdanska haljina Tamare Loos s atraktivnim ukrasima na rukavima najzanimljivije je izdanje dosad!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller, Mateo Cvenić Tara i Mateo - 2 Tara i Mateo - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 +32 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Celebrity Tara o situaciji koju ni ona ni njezin mentor Mateo nisu očekivali: ''Nije mi bilo dobro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene