''ništa ispod tepiha''

Petra i Damir progovorili o situaciji zbog koje je nastala mala gungula: ''Nešto smo se porječkali...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Horvatinčić, Petra Kurtela Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 2 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 3 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 4 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 5 Petra Kurtela Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 7 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 6 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 5 +14 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 4 Galerija

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić u četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su tango.

Iza Petre Kurtele i Damira Horvatinčića prije ove emisije bio je slowfox.

Pogledaj i ovo Petra Kurtela, Amanda Prenkaj ''U što sam se uvalila...'' Petra Kurtela zaplesala s najboljom prijateljcom: ''Kad me pitala za sudjelovanje, meni je bio ovakav scenarij...''

''Osim što smo puno radili, imali smo i jednu situaciju gdje smo se nešto malo i porječkali i onda je tu nastala neka mala gungulica'', iskreno je ispričao Damir, a Petra se nadovezala.

''Malo smo produbili odnos i ništa nismo ostavili ispod tepiha. Idemo dalje'', rekli su pred kamerama.

Ovog puta dočekao ih je novi izazov - tango, pa su s oduševljenjem dočekali i temu filmske večeri te su odlučili rekreirati scene iz filma ''Peti element''.

''Svi me pamte s ovom kosom, ali ja sam zapravo pola srednje škole imala frizuru kao Milla Jovovich'', otkrila je Petra.

Petra i Damir u četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su tango.

"Samo bih se osvrnuo sada na ovo da publika nikad ne smije vidjeti jesi li pogriješila korak ili imaš ozljedu. Samo to da opustiš i napraviš i hvala", napomenuo je Igor.

"Ovo nije bilo nimalo jednostavno za izvesti, sve ove podrške, intenzivan tango... Ovo što je Igor pričao vidjelo ti se na licu sve, a isto tako vidjelo se da uživaš u ovom filmu. Molim te daj mi tu Petru iz priloga", iskrena je bila Franka.

"Meni fali taj moment da ti kažeš idem do kraja bez da se kritiziraš. Ali svejedno se meni dopala tvoja hrabrost, podrške su jako komplicirana stvar i ovaj prebačaj skroz preko je stvarno fascinantan", poručila je Larisa.

"Ja slušam njih troje i kao da sam na profesionalnom natjecanju, Bože koliko kritika. Bilo je malo više stvari od pet stvari netočnih. Na tehničkim stvarima trebaš malo poraditi, a što se mene tiče karakter tanga si zadovoljila", istaknuo je Marko. Dobili su 25 bodova žirija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 5 Tamara Loos - 4 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 +27 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 2 Celebrity Tamara u seksi, prozirnom izdanju pokorila pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', noge su u prvom planu, a posebno je zanimljiv dodatak na haljini

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec - 5 Larisa Lipovac Navojec - 1 +29 Larisa Lipovac Navojec - 3 Celebrity Pogled s vitkih nogu Larise Lipovac Navojec ovaj put su skrenuli njezini trbušnjaci, koje je otkrila na neočekivan način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene