''U što sam se uvalila...''

Petra Kurtela zaplesala s najboljom prijateljcom: ''Kad me pitala za sudjelovanje, meni je bio ovakav scenarij...''

Petra Kurtela, Amanda Prenkaj Petra Kurtela, Amanda Prenkaj Screenshot 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 2 Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 3 Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Damir Horvatinčić - 4 Damir Horvatinčić, Petra Kurtela Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 2 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 3 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 8 Petra Kurtela +29 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Galerija

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić ovoga su puta u ''Plesu sa zvijezdama'' zaplesali s Petrinom prijateljicom Amandom Prenkaj.

Glumica Amanda Prenkaj prijateljica je i ''kazališna sestra'' Petre Kurtele s kojom se iznimno povezala tijekom njihovog studija u Osijeku, a zajedno s Damirom Horvatinčićem plesale su jive. 

Pogledaj i ovo Damir Horvatinčić, Petra Kurtela ''ništa ispod tepiha'' Petra i Damir progovorili o situaciji zbog koje je nastala mala gungula: ''Nešto smo se porječkali...''

''Prošli tjedan je meni bio najbolji tjedan, a što se tiče eliminacija, stvarno smo sretni što su se ljudi odlučili za nas'', rekla je Petra koja je ovako predstavila Amandu.

''Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica, kolegica s klase'', otkrila je Petra.

''Kad me Petra pitala za sudjelovanje u ''Plesu sa zvijezdama'' meni je bio ovakav scenarij. Jedan od najboljih prijatelja zove u 2 u noći i kaže - slušaj, ubio sam čovjeka, ne pitaj za detalje, moramo sakriti truplo, i ja odgovaram - da. Naknadno shvaćam u šta sam se uvalila, ali ok. Zaista volimo stand up, i volimo se glupirati. I mislim da je super što se razumijemo na toj mentalno-verbalnoj razini, a sad ćemo još ovaj tjelesni nivo produbiti u plesu'', ispričala je Amanda.

A ovako je žiri koemntirao njihov nastup. 

''Ako se ovako pleše nakon stresnih eliminacija onda bih ja svakom paru savjetovaal da ide u eliminacije, bili ste slatki kao šećer, stvarno je sve bilo super'', rekla je Franka. 

''Ja živim za ovakve brojeve, ovo je bilo jako kompletno, prava doza svega za pogledati. Bravo!'', dodao je Igor. 

''Danas nisam kod tebe Petra vidjela nikakav strah, mislim da je ovo bio jedan jive koji ćemo pamtiti, ja greške nisam primijetil'', rekla je Larisa. 

''Tehnički si lijepo odradila jive, ali nedostajalo je energije,nije mi bilo tog žara koji ide uz ovaj ples'', zaključio je Marko. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +25 Tamara Loos - 5 Celebrity Upečatljivo izdanje Tamare Loos u haljini upadljive boje s neobičnim prorezima na trbuhu pun je pogodak!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 5 +27 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Zatvoreni gornji dio Larisine haljine lako zavara, pogled bježi na seksi, visoki prorez kojim otkriva savršene noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene