Izazvao glasne ovacije!

Evo kako je naš slavni chef spustio Cibociju, pokazao je da je itekako spreman na njegove provokacije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Helena - 1 Mario i Helena - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 3 Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 4 +19 Mario Mandarić, Matea Krištić Mandarić i Helena Naletilić - 2 Galerija

Mario Mandarić svojim je odgovorom na pitanje Marka Cibocija u showu "Ples sa zvijezdama" izazvao glasne ovacije publike.

Kulinarski chef Mario Mandarić i njegova mentorica Helena Naletilić otplesali su strastveni tango u šestoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", a izvedbom su oduševili publiku, ali i članove žirija.

Pogledaj i ovo Mario i Helena - 2 ''Mario se žali...'' Splitski chef uputio neobičnu molbu: ''Ako padnem u nesvijest na liveu, dajte mi bodove na samilosti''

Čini se kako su se za ovu emisiju posebno potrudili i spremili, a Mario je bio i više nego spreman kada mu je Marko Ciboci postavio škakljivo pitanje nakon izvedbe.

"Kako se zove druga plesna figura u tvom tangu?", upitao ga je Marko.

Mario se u tom trenutku jako dobro snašao i odmah mu jasno odgovorio.

"Nije bitno kako se zove, ako ju ja znam dobro napravit", poručio mu je Mario i sve u studiju dobro nasmijao te dobio glasne ovacije.

Ciboci mu je rekao da je to odličan odgovor te mu poručio da je izgledao kao da on vodi partnericu, a ne ona njega i pohvalio ga.

A evo kako su ih komentirali ostali članovi žirija.

''Ja sam ostala bez teksta iskreno. Jako mi je drago da se nakon prošle emisije desio ovaj tango, jer mislim da imaš super ritam, ovo je danas bilo predivno'', rekla je Larisa.

''Ti Mario kao da si zasukao rukave danas. Ti si primjer da se ne smije odustati i da se treba raditi i da nema izgovora. Iznenađenje večeri'', komentirala je Franka.

''Ako ovako plešu MasterChefovi, ti odi sljedeće sezone u žiri, a nek jedan od njih dođe ovdje'', dodao je Igor.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan, Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 6 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 +35 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Celebrity Što je to naljutilo Franinu Gabrielu: ''Samo da nije vrijeđanje, ma neću, zaustavit ću se...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller, Mateo Cvenić Tara i Mateo - 2 Tara i Mateo - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 +32 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Celebrity Tara o situaciji koju ni ona ni njezin mentor Mateo nisu očekivali: ''Nije mi bilo dobro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene