Kakvo iznenađenje!

Iva Jerković objavila prvu zajedničku fotografiju s partnerom i ocem svoje kćeri, dugo je skrivala i da su u vezi!

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković - 1 Iva Jerković +9 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković na Instagramu je objavila prvu fotografiju na kojoj pozira sa svojim dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem.

Bivša manekenka Iva Jerković svoj privatni život većinom drži podalje od javnosti.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

No sada je napravila iznimku i u svojim pričama na Instagramu prvi put je objavila zajedničku fotografiju sa svojim dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem Zefom i njihovom kćeri Rinom Ami.

Ovo je i drugi put da je pokazala partnera na Instagramu, a prvi put je to napravila na Dan očeva prošle godine, ali tada ona nije pozirala s njim.

Jerković i Antić godinama su uspješno skrivali i svoju vezu od javnosti, a da su par doznalo tek nakon što je ona ostala trudna.

Iva je prvi put postala majka u 38. godini, a kćer je rodila u veljači 2020. godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +22 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Anđela Šimac +8 Anđela Šimac - 12 Celebrity Pomirili se bivši dinamovac i fatalna Sinjanka? Prekinuli su nakon što su dobili dijete, a on je sada komentirao njezine seksi fotke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene