povratak u 2007.

Naša bivša manekenka i u petom desetljeću očarava pojavom, a pogledajte kako je izgledala dok je još vladala modnom pistom!

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković - 1 Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +9 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Galerija

Pojavile su se fotografije Ive Jerković iz 2007. godine, kada je nosila reviju na domaćem tjednu mode.

Bivša manekenka Iva Jerković i danas slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a sada su se pojavile fotografije iz vremena dok je još vladala modnom pistom.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva je 2007. godine nosila reviju u sklopu domaćeg tjedna mode, a tada je na pisti pokazala trbuh, ali i svoj glavni adut - raskošan dekolte.

Manekenski dani su iza nje i danas je vlasnica salona ljepote te se znatno rjeđe pojavljuje u javnosti nego dok je žarila i palila pistom, ali svojom pojavom i dalje očarava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Iva je ovog ljeta napunila 41 godinu, a s 37 je prvi put postala majka.

Kćer Rinu Ami dobila je sa samozatajnim partnerom Josipom Antićem Zefom, s kojim je godinama uspješno skrivala vezu, a nedavno je na Instagramu objavila njegovu fotografiju.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 +20 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Celebrity Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene