njoj su godine samo broj

Jedna od najljepših Hrvatica seksi izdanjem za 41. rođendan sve oborila s nogu, za ovakav dekolte trebalo je hrabrosti!

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +1 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) Galerija

Iva Jerković na Instagramu je obilježila svoj 41. rođendan fotografijom na kojoj pozira u haljini s dubokim izrezom na dekolteu.

Bivša manekenka Iva Jerković proslavila je 41. rođendan, a fotografijom koju je tim povodom objavila na svojem Instagramu opravdala je laskavu titulu najljepše Hrvatice.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva je pozirala u plavoj haljini s dubokim izrezom na dekolteu te je hrabro preskočila obući grudnjak, a svojim seksi izdanjem sve je oborila s nogu.

U komentarima su je pratitelji obasuli rođendanskim čestitkama, a nanizali su se i brojni komplimenti na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Otkako je postala majka, Ivu ne viđamo tako često u javnosti kao u vrijeme kada je žarila i palila modnom pistom, no kad god se negdje pojavi, svi gledaju samo u nju, a tako je bilo i na nedavnoj svečanoj dodjeli nagrada u Zagrebu, koja je okupila brojne domaće zvijezde.

Iva je u 38. godini rodila kćer Rinu Ami, a otac njezina djeteta je 15 godina stariji poduzetnik Josip Antić, s kojim je dugo skrivala vezu i tek ga je ove godine prvi put pokazala na svojem Instagramu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +12 Anamarija Asanović Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene