sve su zabilježile kamere

Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 1 Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović i Saša Matić Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 3 +9 Milica Pavlović - 4 Galerija

Milica Pavlović nastupila je na festivalu Skale u Herceg Novom u haljini s opasno visokim prorezom u kojoj je na pozornici pokazala više nego to je htjela.

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović (30) užarila je atmosferu na festivalu Skala u Herceg Novom.

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Kao jedna od izvođačica, za ovu se prigodu posebno skockala, a odabrala je haljinu u upečatljivoj zelenoj nijansi koja je na donjem dijelu imala opasno visoki prorez.

Pozirajući na crvenom tepihu uoči nastupa, Milica je pomno pazila na svaki svoj korak, kako slučajno ne bi otkrila više nego što je planirala, no čini se da je na pozornici potpuno zaboravila na prorez, a trenutak nepažnje spremno su ulovili fotografi.

Milica se na pozornici pridružila i kolegi Saši Matiću, a fotografije s festivala pogledajte u galeriji.

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani. Popularna je i na Instagramu gdje je prati preko 840 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić +13 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Summer Walker Summer Walker - 1 Summer Walker - 3 Summer Walker - 4 +13 Summer Walker - 10 Celebrity Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene