Dekolte koji plijeni poglede

Jedna od najljepših Hrvatica rijetko izlazi, ali kad izađe, onda istakne svoje bujne adute!

Iva Jerković Iva Jerković Josip Regovic/Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković - 2 Iva Jerković - 1 +0 Iva Jerković Galerija

Iva Jerković u haljini s dubokim dekolteom plijenila je poglede na svečanoj dodjeli nagrada Story Hall of Fame.

Bivša manekenka i televizijska voditeljica Iva Jerković odisala je glamurom i seksepilom na crvenom tepihu 9. svečane dodjele nagrada Story Hall of Fame i to u haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

40-godišnja Iva za rijedak izlazak odabrala je dvobojnu haljinu s dubokim dekolteom koji je plijenio poglede, a dobro raspoložena pozirala je i okupljenim fotografima.

U posljednje vrijeme ne viđamo ju često, a posvećena je odgoju kćeri Rine Ami koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem. Vezu s njim skrivala je sve dok nije objavila trudnoću, a nakon poroda se ekspresno brzo vratila u top-formu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić +11 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Blanka Vlašić odvela muža na Poljud pa ga potajno snimila tijekom utakmice i videosnimkom zabavila obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene