uvijek atraktivna

Jedna od najljepših Hrvatica u rijetkom izlasku otkako je postala majka servirala dekolte od kojeg zastaje dah!

Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković istaknula se u masi poznatih lica na jednom događaju u Zagrebu, na kojem se pojavila u topiću koji je u prvi plan stavio njezin nikad bujniji dekolte.

Bivša manekenka Iva Jerković (40) godinama opravdano slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a laskavu titulu obranila je i svojim posljednjim izdanjem.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva se pojavila na predstavljanju nove linije jednog brenda, a događaj je okupio brojne domaće poznate dame, no ona se, kao i inače, istaknula u masi.

Za rijedak izlazak otkako je postala majka Iva je obukla bijeli topić koji je u prvi plan stavio njezin nikad bujniji dekolte, a kombinirala ga je s trapericama koje joj savršeno pristaju te bijelim kaputom i čizmama s visokom potpeticom.

Podsjetimo, Iva je u veljači rodila kćer Rinu Ami, koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem. Vezu s njim skrivala je sve dok nije objavila trudnoću, a nakon poroda se ekspresno brzo vratila u top-formu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene