Obiteljsko druženje

Iva Jerković objavila prvu fotografiju s partnerom i kćerkicom, pokazala djelić atmosfere s njihovog odmora!

Iva Jerković Iva Jerković Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković +0 Iva Jerković Galerija

Iva Jerković na Instagramu je objavila prvu zajedničku obiteljsku fotografiju na kojoj su njezin partner Josip Antić i kćerkica Rina Ami.

Bivša manekenka Iva Jerković (40), svoj privatni život većinom drži podalje od javnosti.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

No, sada je odlučila podijeliti obiteljsku fotografiju s odmora.

Riječ je o fotografiji na kojoj se u sjeni asfalta ocrtavaju zagrljeni ona, njen partner Josip Antić Zefa i njihova malena kćerkica Rina Ami koju on drži u rukama.

U svojim pričama na Instagramu nedavno je i prvi put objavila Josipovu fotografiju kako bi mu tom prilikom čestitala dan očeva.

"Sretan rođendan, imendan i Dan očeva. Danas je totalno tvoj dan. Za sve što ti želim i što jesi riječi su suvišne", napisala je Iva uz fotku na kojoj je Josi okrenut leđima i u naručju drži kćerkicu.

Jerković i Antić godinama su uspješno vezu skrivali od javnosti sve dok se nije doznalo da zajedno čekaju dijete.

Iva je prvi put postala majka u 38. godini, a kćer je rodila u veljači 2020. godine.

Iva je javnosti također poznata po svojim modnim kombinacijama u kojima svaki puta iznenadi sve prisutne i ukrade apsolutnu pažnju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 +13 Candice Swanepoel - 4 Celebrity Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene