evo kako se snašla!

Bujna Slavonka koja više i ne zna točnu veličinu košarice svog grudnjaka, zbog svojih oblina hit je i u svjetskim medijima!

Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +12 Claudia Rivier - 2 Galerija

Claudia Rivier privlači pažnju domaćih i svjetskih medija svojim raskošnim dekolteom, za koji kaže da je potpuno prirodan.

Slavonka Claudia Rivier pozornost domaće javnosti privukla je prije nekoliko godina svojim bujnim oblinama i interes za nju ne jenjava, a priča o njoj proširila se i izvan granica Lijepe Naše.

Naime, 27-godišnja Claudia tvrdi da su njezine raskošne grudi prirodne, a njezine fotografije sada su osvanule na stranicama jedne medijske agencije.

Pišu kako su njezine obline sto posto prirodne i da osim nekoliko filera u usnama, koje je stavila prije dvije godine, ništa na sebi nije dirala. Prenose i da Claudia nije sigurna koja joj je točna veličina košarice i da je zapravo odustala od grudnjaka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Rivier (@claudiarivier)

Claudiju na Instagramu prati više od milijun ljudi, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru i opaka je konkurencija Ivani Knoll.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 4 +12 Janica Kostelić - 5 Celebrity Janica Kostelić u 42. godini čeka drugo dijete, poznato je i gdje se trenutačno odmara s partnerom i sinom, koje skriva od javnosti

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra i Csilla Barath Bastaić, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra +15 Zlatan Zuhrić Zuhra Nekad i sad Legendarni Zuhra ovako je izgledao prije 17 godina, no danas je drugi čovjek nakon drastičnog gubitka kilograma, pogledajte razliku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene