Nikad golišavija!

Bujna Slavonka otkrila je gdje ljetuje, a kupaći kostim s prepoznatljivim uzorkom jedva je sakrio najintimnije dijelove!

Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +11 Claudia Rivier Galerija

Claudia Rivier objavila je novu fotografiju na kojoj su u prvom planu bile bujne grudi, a one najintimnije dijelove sakrila je samo minijaturnim kupaćim kostimom s crveno bijelim kockicama.

Poznata Slavonka Claudia Rivier objavila je novu fotografiju na kojoj su opet u prvom planu bile njene bujne grudi. One najintimnije dijelove sakrila je minijaturnim kupaćim kostimom koji je na sebi imao prepoznatljiv uzorak crveno bijelih navijačkih kockica.

U opisu fotografije otkrila je da ljetuje u Grčkoj, a fanovi su je, kao i obično, obasuli komplimentima.

''Hrvatska u Grčkoj'', stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Inače, Claudiju na Instagramu prati preko milijun ljudi, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Mlada Slavonka nametnula se i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Katru i opaka je konkurencija Ivani Knoll.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić +7 Josipa Čulina - 1 Celebrity Udala se Josipa Rimac! Fotografije s intimnog vjenčanja podijelio je njezin novi suprug

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 1 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 2 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 3 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 4 +25 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 5 Nekad i sad Atraktivna zaručnica Brune Petkovića iza sebe ima brak s još jednim Vatrenim, a za njihov razvod dugo se nije znalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene