Sjećate se nje?

Ovako je izgledala dok je žarila i palila domaćom scenom, a danas živi potpuno drugačijim životom i ne nalikuje na sebe!

Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 1 Jurica Galoic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 5 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 2 +9 Nikol Bulat - 1 Galerija

Bivša feminemka Nikol Bulat naglo je nestala iz hrvatske javnosti, a danas je potpuno drugačija osoba koja je nedavno i rodila svoje prvo dijete.

Fotografije bivše feminemke Nikol Bulat iz 2008. godine pravi su povratak u prošlost, a mnogi ju danas, kao ni na ovim fotografijama koje možete vidjeti u našoj galeriji ne bi prepoznali.

Te davne godine Nikol je sa svojim kolegicama Nedom Parmać i Pamelom Ramljak bila jedna od tada popularnih poznatih koji su na humanitarnom buvljaku u Opatiji prodavali odjeću.

Feminemke su tada imale istu frizuru i nosile velike sunčane naočale ispod kojih su bile gotovo neprepoznatljive, a danas bi rijetko tko prepoznao i Bulat koje je istu grupu napustila 2009. godine.

Nikol je danas druga osoba, a od odlaska iz Feminnema povukla se i iz javnosti te s devet godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem preselila u London gdje živi već godinama.

U Britaniji se posvetila influencerskoj karijeri, a nedavno je na svom Instagramu otkrila i da je postala sretna mama sinčića kojem ime još nije otkrila.

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 tisuća obožavatelja.

Podsjetimo, u vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem, Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine objavila je pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić +25 Danijela Martinović i Josip Plavić Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom s novim dečkom, s Grašom joj to baš i nije bio običaj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić u Italiji - 5 +26 Franka Batelić u Italiji - 4 Celebrity Franka Batelić iz frizerskog salona izašla je s promjenom kakvu si nije željela pa pokazala novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene