''Dobro došla u klub''

Prepoznajate li ovu Hrvaticu? Odselila se iz Lijepe Naše i danas vodi potpuno drugačiji život, a sad se i pohvalila velikom novosti!

Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 2 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 7 Nikol Bulat Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 +1 Nikol Bulat - 3 Galerija

Nikol Bulat iznenadila je pratitelje novom fotografijom na Instagramu, u kojoj je pokazala svoj već poveći trudnički trbuh.

Bivša pjevačica grupe Feminnem poslije glazbene karijere posvetila se onoj infulencerskoj, a i preselila se iz Hrvatske.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat ''Moj svijet'' Otkako je napustila našu hit-grupu, o ovoj Hrvatici malo se zna, no sada nešto rado dijeli s javnosti

Nikol Bulat, naime, već godinama živi u Londonu, u koji se preselila zbog devet godina mlađeg nogometaša Ivana Šunjića, a sada je na svom Instagramu otkrila i novu predivnu vijest - da će prvi put postati majka.

Pozirala je s osmijehom na licu u bodiju koji je istaknuo njezin trudnički trbuščić.

Valovi u kosi i crno-zlatne naušnice dodatno su ukrasili završni izgled.

"Bebo, moje srce je sada prepuno ljubavi", poručila je Nikol u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

"Čestitke, draga, dobro došla u klub", poručila joj je Jelena Leko.

Ostali pratitelji također su se s oduševljenjem pridružili čestitkama u komentarima.

Nakon glazbene scene Nikol je završila kazneno pravo, a zatim postala influencerica koja oduševljava svojim modnim izričajima, no mnogi bi je danas teško prepoznali da je sretnu na ulici jer se u međuvremenu zaista promijenila.

 

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 tisuća obožavatelja.

Podsjetimo, u vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem, Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine objavila je pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

"Do njega sam došla kada sam tražila dozvolu za obradu jedne pjesme. Dobila sam njegov kontakt jer je on bio autor, a nakon nekog vremena dogovorili smo suradnju. Ja sam prva pjevačica s ovih prostora s kojom Costi surađuje", izjavila je tada Nikol.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Zaninović i Mario Ožbolt Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 4 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 3 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 2 +23 Ana Zaninović na Plesu sa zvijezdama - 1 inMagazin Naša vrhunska sportašica o odlasku iz hit-showa: ''Emocije su pomiješane, ali dobila sam nešto za cijeli život''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Miss Beauty Zagreba - 3 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 4 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 5 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 6 +7 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 7 Zanimljivosti Odabrana je nova Miss Beauty Zagreba: Poslije školskih klupa zablistala je u Smaragdnoj dvorani, a posebnu podršku uputile su joj Sasso i Rucner!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene