ambiciozna djevojka

Odabrana je nova Miss Beauty Zagreba: Poslije školskih klupa zablistala je u Smaragdnoj dvorani, a posebnu podršku uputile su joj Sasso i Rucner!

Izbor za Miss Beauty Zagreba - 2 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 2 Lucija Očko 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Miss Beauty Zagreba - 3 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 4 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 5 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 6 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 7 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 2 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 1 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 1 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 4 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 3 +1 Izbor za Miss Beauty Zagreba - 5 Galerija

Novu ljepoticu s medijskih naslovnica koja je školske klupe zamijenila Smaragdnom dvoranom podržale su i izljubile kultna manekenka Ana Sasso i violončelistica Ana Rucner.

Maturantica II. ekonomske škole još jučer popodne učila je s prijateljima u razredu, a navečer je zabljesnula kao nova najljepša Zagrepčanka. Snovi se doista ponekad ostvaruju, a to je upravo sinoć doživjela Nina Šimunac (18), koja je u Smaragdnoj dvorani luksuznog hotela Esplanade proglašena za novu Miss Beauty Zagreba.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

"Odmalena sam pozirala pred ogledalom u štiklama i svojim ukućanima priređivala revije, tako da je svijet mode bio nekakav san u djetinjstvu, ali nikad ništa dosad nisam pokušavala. Večeras sam se prvi put natjecala i, eto, pobijedila. Još ne mogu vjerovati jer doista, najiskrenije, nisam se ni nadala ni očekivala pobjedu. Dok sam odijevala haljinu za prvi izlazak, sve su djevojke primijetile da mi se noge tresu. Počelo je s tremom, a završilo trijumfom", izjavila je Nina Šimunac nakon što je večeras stavila zlatnu krunu Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije 2023. godine.

Podršku u publici imala je od oca i majke, no starija i mlađa sestra nisu bile mogućnosti nazočiti, kao ni prijatelji iz razreda s kojima će uskoro na maturalni ples kao prava okrunjena ljepotica. Ipak, zasad više od zabave, prioritet joj je obrazovanje.

"Najesen planiram upisati studij ekonomije, san mi je završiti fakultet jer želim uspjeti u tom području, ali nastavila bih se baviti modelingom", izjavila je mlada Zagrepčanka, koja će sudjelovati u finalnom izboru potkraj listopada.

Ovaj već tradicionalni glamurozni izbor ljepote na prestižnoj zagrebačkoj adresi organizirale su Brankica Capan Vučić i Vivian Vučić kao direktorice zagrebačke Direkcije, a na afterpartyju u hotelu, kako i priliči glamuroznoj manifestaciji, uzvanike su, na opće oduševljenje, počastile izvanserijskim šampanjcem s granulama 24-karatnog zlata. Nazdravljalo se do dugo u noć.

"Miss Beauty Zagreba početak je godišnjeg projekta Miss Beauty Hrvatske i tradicionalne nagrade Timeless Beauty, koja se dodjeljuje uglednim ženama iz javnog života, a koje su svojim djelovanjem tijekom godina ostavile neizbrisiv trag na domaćoj sceni", istaknule su osnivačice projekta Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.

U glamuroznoj večeri, tijekom koje su publiku glazbenim nastupima počastili violončelistica Ana Rucner i mladi pjevač Marko Bošnjak, uživali su i mnogobrojni uglednici iz domaćega javnog života.

Bila je tamo tako i rijetko, a vrlo rado viđena gošća na ovakvim događanjima, bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso sa suprugom dr. Hrvojem Tomasovićem, zatim voditelj Dalibor Petko, umjetnica i poslovna žena Lada Szabo Kajfež, voditeljica Vjekoslava Bach, međunarodna pravnica Lidija Udovički, društveni kroničar Neven Ciganović, kao i mnogi drugi. Voditelji izbora bili su Davor Garić s Nove TV i Mihaela Dragičević s Antene Zagreb.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 +20 Vjekoslava Huljić - 5 Zanimljivosti Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +25 Rita Ora - 2 Celebrity Pokazala je da ne nosi ništa ispod tijesnog trikoa, u ovakvoj kombinaciji paparazzima nije mogla pobjeći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene