Potpuni preokret!

Bivša feminemka danas živi potpuno drugačije, a ni ne izgleda onako kako je pamtimo dok je žarila i palila domaćom scenom!

Nikol Bulat Nikol Bulat Sanjin Strukic/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 7 Nikol Bulat +0 Nikol Bulat Galerija

Nikol Bulat, bivša feminemka, ne skriva koliko voli putovanja, a ovog puta pokazala je kako uživa u gradu ljubavi - Parizu.

Bivša pjevačica i sadašnja influencerica Nikol Bulat trenutačno živi u Londonu te uživa u kupnji skupocjenih stvarčica i putovanjima.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat ''Moj svijet'' Otkako je napustila našu hit-grupu, o ovoj Hrvatici malo se zna, no sada nešto rado dijeli s javnosti

Nikol se svojim pratiteljima javila iz Pariza i pokazala im kako uživa, pozirala je na balkonu luksuznog hotela s pogledom na osvijetljeni Eiffelov toranj.

Odjenula je smeđu glomaznu i mekanu bundicu, na koju je kombinirala skupocjenu torbicu. Valovita kosa i jesenski make-up dodatno su začinili cjelokupan izgled.

"Čarobni prosinac u Parizu", poručila je influencerica ispod niza fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

"Wow", "Prekrasna", "Zaista si divna", "Ljepotica", "Ma divota", "Posebna", "Pariz ti je oduvijek bio najbolji izbor", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, nakon glazbene scene ova prekrasna mlada djevojka završila je kazneno pravo, a zatim postala influencerica koja oduševljava svojim modnim izričajima.

U vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem, Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine objavila je pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

"Do njega sam došla kada sam tražila dozvolu za obradu jedne pjesme. Dobila sam njegov kontakt jer je on bio autor, a nakon nekog vremena dogovorili smo suradnju. Ja sam prva pjevačica s ovih prostora s kojom Costi surađuje", izjavila je tada Nikol.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle Macpherson - 13 Elle Macpherson - 14 +13 Elle Macpherson - 15 Celebrity Ova žena ima 58 godina, ali teško je to povjerovati poslije golišavog videa koji je objavila!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene