Kao djevojčice!

Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Feminnem - 1 Feminnem - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Feminnem - 2 Feminnem Feminnem - 1 Feminnem - 2 Feminnem - 3 Feminnem - 7 Feminnem - 6 Feminnem - 5 Feminnem - 4 Feminnem - 3 +21 Feminnem - 2 Galerija

Članice grupe Feminnem Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos pokazale su fantastične figure u mini suknjicama na CMC festivalu, pjevačice nikad nisu izgledale bolje.

Članice grupe Feminnem Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos pokazale su fantastične figure na finalnoj večeri CMC festivala u Vodicama.

Popularne feminemke nastup su odradile u bijelim topićima i srebrnim suknjicama, a svi se mogu složiti da pjevačice nikad nisu izgledale bolje. Sve tri pokazale su zavidne trbušne mišiće i vitke noge te su izgledale poput mladih djevojaka.

Na festivalu su osvojile i nagradu na najvrćeniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEMINNEM (@feminnem_official)

Grupa je osnovana davne 2004. godine, ali u nešto drugačijem sastavu. Pamela i Neda u grupi su od samog početka, no treća se članica mijenjala tijekom godina. Prvo je s njima pjevala Ivana Marić, nju je potom zamijenila Nikol Bulat, a 2009. godine nakon odlaska Nikol na njeno mjesto stupila je Nika Antolos.

 

U ovom sastavu nastupaju i danas iako su imale dugu pauzu. Razišle su se 2012., dvije godine nakon što su pobijedile na Dori s pjesmom "Lako je sve", ponovno su se okupile prošle godine, a kao prvi singl izbacile su pjesmu simbolična naziva "Zajedno".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Loudon - 5 Ella Loudon - 3 Ella Loudon - 4 Ella Loudon - 6 +26 Ella Loudon - 2 Celebrity Nitko nije znao da je kći legendarnog glumca ovakva ljepotica, a ona se sad sama potrudila da ju svijet upozna

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll opet na tribinama, outfit nikada kraći, a zbog ovih prizora svi se pitaju je li pretjerala u fotošopu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene