Hm?

Knoll opet na tribinama, outfit nikada kraći, a zbog ovih prizora svi se pitaju je li pretjerala u fotošopu!

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +23 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll ponovno se vratila svojoj prvotnoj ulozi te je plijenila pažnju fotografa na tribinama stadiona Atatürk na kojem se igrala utakmica između Manchester Cityja i Intera.

Ivana Knoll opet je bila u ulozi u kojoj smo ju svi i upoznali, a na tribinama stadiona Atatürk plijenila je pozornost gledatelja i fotografa dok se igrala utakmica između Manchester Cityja i Intera.

Iako nije navijala za hrvatsku reprezentaciju, Knoll je na sebi nosila hrvatske simbole te je tako na topu koji je isticao njen dekolte imala hrvatsku šahovnicu, a uskladila ga je s mini suknjicom i bijelim tenisicama u kojima je nosila i duge čarape s kockicama.

Knoll je na sjedalima pozirala za fotografe koji su došli iz svih krajeva svijeta te prema kameri rukama napravila i srce.

Dvije fotografije objavila je i sama na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Međutim, opet je očito da je Ivana uredila svoje fotografije za društvene mreže, a mnogi govore da je za Instagram u fotošopu izduljila i svoje noge. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Loudon - 5 Ella Loudon - 3 Ella Loudon - 4 Ella Loudon - 6 +26 Ella Loudon - 2 Celebrity Nitko nije znao da je kći legendarnog glumca ovakva ljepotica, a ona se sad sama potrudila da ju svijet upozna

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Mladen Grdović - 3 Lidija Bačić i Mladen Grdović Lidija Bačić i Mladen Grdović - 2 Lidija Bačić - 3 +31 Lidija Bačić - 2 Celebrity Grdović i Bačić zagrljeni stali pred fotografe, ali zbog onog što je Lile nosila, nitko nije gledao u njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene