''Moj svijet''

Otkako je napustila našu hit-grupu, o ovoj Hrvatici malo se zna, no sada nešto rado dijeli s javnosti

Nikol Bulat Nikol Bulat Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 5 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 +12 Nikol Bulat - 3 Galerija

Nikol Bulat raznježila je pratitelje svojom novom objavom na Instagramu, u kojoj pozira sa svojim sinčićem čije ime još nije otkrila.

Bivša članica grupe Feminnem i influencerica Nikol Bulat pozirala je sjedeći na fotelji u bijeloj haljinici, a u naručju je držala svog dvomjesečnog sina.

Gledala je u njega sretno i zadovoljno pa u opis fotografije dodala: "Moj svijet".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Ime dječaka još nije poznato, a sretnu vijest da je rodila objavila je sama na svom profilu na Instagramu.

''Dobro došao kući, dječače moj'', napisala je tada u opisu fotografije na kojoj je djetešce omotano u bijelu dekicu i s bijelom kapicom na glavi dok se odmara u majčinu naručju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Pjevačica je sina dobila s devet godina mlađim partnerom, nogometašem Ivanom Šunjićem.

Šunjić i Nikol već godinama žive u Londonu, a da čekaju bebu, bivša feminemka javno je obznanila na društvenim mrežama. Pozirala je s osmijehom na licu u bodiju koji je istaknuo njezin trudnički trbuščić.

Inače, nakon glazbene scene Nikol je završila kazneno pravo, a zatim je postala influencerica koja oduševljava svojim modnim izričajima, no mnogi bi je danas teško prepoznali da je sretnu na ulici jer se u međuvremenu zaista promijenila.

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 tisuća obožavatelja.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert - 7 Nicole Eggert - 8 Nicole Eggert - 10 +12 Nicole Eggert - 11 Nekad i sad Nema šanse da biste ovu nekad zanosnu plavušu prepoznali na najnovijim fotografijama, drastičnu fizičku transformaciju danas skriva širokim trenirkama

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene