s krunicom u ruci...

Lana Jurčević objavila zabrinjavajuću fotografiju iz bolnice, uz nju je i njezin partner koji je miluje po trudničkom trbuhu

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 5 +19 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević obilježila je 6. godišnjicu veze s Filipom Kratofilom fotografijom iz bolnice koja je zabrinula njezine obožavatelje.

Nakon što je zbog zdravstvenih problema otkazala sve najavljene koncerte u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji, pjevačica Lana Jurčević oglasila se iz bolnice.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu, a uz nju je i njezin partner Filip Kratofilt, koji je glavom naslonjen na njezin trudnički trbuh i miluje ju s krunicom u ruci.

"U dobru i zlu. Punih 6 god iza nas...", napisala je Lana uz fotografiju kojom je obilježila godišnjicu njihove veze, a u komentarima je dobila brojne poruke podrške.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

"Nadamo se da će sve biti dobro s bebicom... Čestitamo vam, prekrasan ste par!", "Sretno vam mila, brz oporavak i što prije doma", "Nadam se da je sve OK s bebicom, sretno draga Lana", "Molimo se da bude sve dobro", "Draga Lana, želim vam svu sreću i da bude sve u redu s bebicom", "Samo smireno i hrabro! Puno sretnih misli i molitvi! Sve će biti dobro! Dragi Bog je uz Vas!", ohrabrili su je obožavatelji.

Podsjetimo, Lana je vijest o trudnoći podijelila na svojem Instagramu krajem srpnja, a objavila je video u kojem plače od sreće. S partnerom i ocem djeteta u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

Zanimljivo je da Filip ima i brata blizanca Antonija, koji također ljubi jednu našu pjevačicu, Jelenu Žnidarić Zsa Zsu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene