otkrila više od očekivanog

Hana Huljić imala je važan povod za rijetko javno pojavljivanje, a zbog hrabrog modnog odabira nije mogla proći neopaženo!

Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Bozidar Vukicevic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Hana i Vjekoslava Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Petar Grašo i Hana Huljić - 7 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +19 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Galerija

Hana Huljić plijenila je poglede na reviji modnog brenda Arileo u Splitu, na koju je došla s mamom Vjekoslavom.

Hana Huljić rijetko se pojavljuje u javnosti, no nije mogla propustiti modnu reviju splitskog brenda Arileo, kojom su obilježili 20 godina djelovanja.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić Baka-servis Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

Na reviju koja se održala u Dioklecijanovim podrumima Hana je došla u pratnji majke Vjekoslave Huljić, s kojom se modno uskladila.

Hana je nosila prozirnu bijelu bluzu ispod koje se jasno vidio njezin crni grudnjak te dugu crnu suknju, a Vjekoslava bijelu košulju, crne hlače i bordo kaput.

Dobro raspoložene i nasmiješene od uha do uha, mama i kći spremno su pozirale okupljenim fotografima, a na jednoj fotki pridružio im se i dizajner Jurica Pirić, koji sa suprugom Marijom stoji iza brenda Arileo.

Splitski modni dvojac s Hanom ima posebnu poveznicu jer upravo su oni dizajnirali vjenčanicu u kojoj se udala za Petra Grašu.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u srpnju prošle godine dobili su kćerkicu Albu, koju su krstili ove veljače.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 1 +12 Sandra Bagarić i Asim Ugljen - 2 Celebrity Raskošni dekolte Sandre Bagarić hipnotizirao je našeg glumca, a ni drugima nije bilo lako skrenuti pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene