objavio i fotku

Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"

Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 3 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Galerija

Dizajner Jurica Pirić iz splitskog brenda Arileo otkrio je detalje o vjenčanici Hane Huljić, a požalio se i na nešto što dosad nije doživio s nijednom klijenticom.

Pjevačica Hana Huljić (31) uskoro će izreći sudbonosno "da" 14 godina starijem kolegi Petru Graši, s kojim čeka i dijete.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Par će bračne zavijete izmijeniti 19. veljače u Splitu u krugu najuže obitelji i kumova, za koje su odabrali pjevačicu Domenicu Žuvelu i bivšeg košarkaša Dina Rađu. A ususret vjenčanju godine javnost s nestrpljenjem iščekuje svaki novi detalj.

Tako je već poznato i da će mladenka nositi vjenčanicu splitskog brenda Arileo, a sada je dizajner Jurica Pirić, koji je sa suprugom Marijom vlasnik brenda, otkrio neke detalje o haljini.

"Neće biti ni šljokica, ni čipke, ni seksipila... Bit će to jedna jednostavna haljina, nježno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja", ispričao je Pirić za Slobodnu Dalmaciju, no nije htio odavati ništa više osim da će vjenčanica biti u duhu Hanine osobnosti.

Dizajner se i požalio na jednu stvar koji nije doživio s nijednom drugom od brojnih poznatih klijentica.

"Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživio ovako nešto, ovakav interes, po cijeli dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina", priznao je Pirić, koji je na Insatgramu brenda objavio i zajedničku fotku s Hanom povodom objave njezine pjesme "Colours", u kojoj također nosi haljinu brenda Arileo.

Hana je bila i zaštitno lice brenda, a zanimljivo je da tu ulogu godinama obnaša i pjevačica Danijela Martinović, bivša partnerica njezina budućeg supruga Graše.

Petar je s Danijelom bio u vezi više od 24 godine, a za njihov se prekid doznalo u svibnju 2021. U listopadu iste godine pjevač je prvi put snimljen s Hanom, nakon čega su potvrdili vezu, a početkom 2022. su otkrili i da će postati roditelji.

Prinova bi trebala stići na ljeto, nakon čega planiraju još jedno, veliko svadbeno slavlje u Splitu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto: Profimedia) +2 Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Nekad i sad Znamo ga kao sramežljivog štrebera, a zbog nove uloge je promijenio imidž i svi se slažu da izgleda bolje nego ikad!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica za rođendan dobila skupocjeni Porsche! Slavila je u društvu poznatih dama, a pjevao joj je Saša Matić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene