Opa!

Znamo ga kao sramežljivog štrebera, a zbog nove uloge je promijenio imidž i svi se slažu da izgleda bolje nego ikad!

Kunal Nayyar (Foto: Profimedia) Kunal Nayyar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto: Profimedia) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) +0 Kunal Nayyar (Foto:Getty Images) Galerija

Kunal Nayyar proslavio se u seriji "Teorija velikog paska", a zbog uloge u filmu "Suspicion" potpuno je promijenio imidž.

Glumac Kunal Nayyar (40) najpoznatiji je kao sramežljivi štreber Raj iz popularne humoristične serije "Teorija velikog praska".

No zbog uloge u nadolazećem trileru "Suspicion" glumac je morao pustiti bradu, što ga je potpuno transformiralo. Osim brade, Kunal sada ima i puno kraću kosu nego u seriji, a čini se da je njegov novi imidž pun pogodak jer su društvene mreže preplavili komentari da nikada nije bio zgodniji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kunal Nayyar (@kunalkarmanayyar)

Za razliku od Raja, Kunal se u stvarnom životu ne boji pričati sa ženama i zaveo je jednu pravu ljepoticu.

Njegova supruga Neha Kupar bila je Miss Indije 2006. godine, a na svjetskom izboru za Miss Universe našla se među dvadesetih najljepših žena svijeta.

Kunal ju je upoznao 2009. godine i zaljubio se na prvi pogled. Vjenčali su se 2011. godine, a svadba je potrajala čak šest dana.

Glumac je za Vogue India tada izjavio: "Najdraži dio vjenčanja bio je trenutak kad sam je vidio prvi put toga dana. Još uvijek se naježim kad se sjetim kako je bila prelijepa. Očito znam da je moja žena prelijepa, cijeli svijet to zna. No to je bilo nešto više od fizičke ljepote. Bilo je to spiritualno, ona je bila vizija. Neću zaboraviti taj trenutak dok sam živ."

Kunalove najnovije fotografije pogledajte u galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene