Skladna obitelj

Vjekoslava Huljić u izlasku sa sinom Ivanom bila u centru pažnje zbog načina na koji je istaknula savršenu figuru

Vjekoslava i Ivan Huljić - 1 Vjekoslava i Ivan Huljić - 1 Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Vjekoslava i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga, Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić +14 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić pozirala je sa svojim sinom Ivanom Huljićem na događanju u Splitu, pažnju ukrala njena figura.

Vjekoslava Huljić i Ivan Huljićbili su gosti na 80. rođendanu splitskog Gradskog kazališta mladih, a mama i sin zajedno su pozirali za okupljene fotografe.

Pogledaj i ovo Ivan Huljić veza o kojoj se šuškalo Huljićeva sina zadnjih godina rijetko viđamo, a nekad se naveliko pisalo i o njegovu ljubavnom životu, pamtite li koju poznatu plavušu je navodno ljubio?

Ivan je prigrlio mamu u trapericama i zelenkastoj košulji dok je Vjekoslava zasjala u modnoj kombinaciji koja je istaknula njenu figuru.

Supruga Tončija Huljića kombinirala je crne svečane hlače i bijelu košulju koja se vezala u struku te tako istaknula njene obline i uski struk, a sve je dodatno upotpunila i velikom bijelom torbom.

Huljići su danas opet tema medija, a Hrvatskom se proširila vijest kako suPetar Grašo i Hana Huljić u petak krstili svoju Kćerkicu Albu. Krštenje je inače bilo planiramo tjednima unaprijed za 19. veljače, ali se bračni par predomislio te se još čeka njihova potvrda.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom plaća karticom - 2 Bloom plaća karticom - 1 Bloom plaća karticom - 3 Maja Šuput i Bloom - 6 +26 Maja Šuput i Bloom - 5 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +28 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Zanimljivosti Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene