Večeras proslava!

Grašo i Hana izmijenili plan koji je bio organiziran tjednima prije, krštenje kćerkice Albe obavili su u strogoj tajnosti?

Petar Grašo i Hana Huljić - 8 Petar Grašo i Hana Huljić - 8 Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić - 12 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 11 Petar Grašo i Hana Huljić - 8 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Petar Grašo i Hana Huljić - 2 +20 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo navodno su dva dana prije predviđenog krstili svoju djevojčicu Albu u Splitu.

Hana Huljić i Petar Grašo još su tjednima ranije dogovorili kako će se njihova djevojčica Alba krstiti 19. veljače, točno godinu dana od njihova vjenčanja.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Međutim, čini se kako se njihov plan promijenio te su malenu krstili dva dana prije, u petak, 17. veljače.

24 sata doznaje da je nakon krštenja u splitskom restoranu Pimpinella bio organiziran ručak kojem su prisustvovali samo uža obitelj i kumovi.

Tonči je na dodjeli nagrade ''Cesarica'' potvrdio kako će krštenje biti organizirano 19. veljače.

Ipak, kako bi izbjegao medijsku pompu i pažnju, čini se da je par odlučio sve obaviti ranije.

A večeras će obitelj Huljić proslaviti prvu godišnjicu braka i krštenje Albe u restoranu Adriatic na splitskom Sustipanu. Restoran Adriatic na Sustipanu bivši je restoran obitelji Grašo, a u njemu su baš na današnji datum, 19. veljače prošle godine, Petar i Hana proslavili i svadbu. Kako doznaje 24 sata, na večerašnjem slavlju bi trebalo biti oko 200 uzvanika, među kojima su i poznata lica s domaće estrade, pjevači Joško Čagalj Jole i Jelena Rozga.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se 19. veljače u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Hani je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka je zablistala u glamuroznoj vjenčanici s otkrivenim ramenima, koju je za nju dizajnirao splitski brend Arileo.

Graši je kum bio umirovljeni košarkaš Dino Rađa, koji mu je tom prilikom uzvratio kumstvo.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +28 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Zanimljivosti Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom plaća karticom - 2 Bloom plaća karticom - 1 Bloom plaća karticom - 3 Maja Šuput i Bloom - 6 +26 Maja Šuput i Bloom - 5 Celebrity Pogledajte kako Majin Bloom plaća račun u hotelu dok ga tata upozorava na jednu važnu stvar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene