pomalo neobično

Grašo otkrio kako je zapravo trebalo izgledati njegovo vjenčanje s Hanom: "Imali smo tu romantičnu ideju, ali..."

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 7 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 6 In Magazin: Petar Grašo - 2 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 In Magazin: Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 5 Petar Grašo Jelena Rozga i Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +10 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo u jednoj je emisiji otkrio kako je trebalo izgledati njegovo vjenčanje s Hanom Huljić.

Petar Grašo otkrio je dosad nepoznate detalje i želje o svojem vjenčanju s Hanom Huljić, a čini se kako su oni svoj poseban dan zamišljali potpuno drugačije nego što je ispao.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

46-godišnji Petar gostovao je u emisiji Milizam u susjednoj nam Srbiji pa se našalio na svoj račun i na račun svojeg punca Tončija Huljića.

"Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su meni uvijek bili kao druga obitelj, a ljubav koja je došla s Hanom, njihovom kćeri, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično razumijemo i puno se šalimo, a kada bi se snimio naš obiteljski ručak, to bi bio jedan odličan sitcom", otkrio je pevač.

Petar se prisjetio i vjenčanja s Hanom pa priznao kako su oni zamišljali svoj dan, ali i da ga je iznenadilo veliko zanimanje javnosti za njihov život.

"Hana i ja imali smo romantičnu ideju da prošetamo po gradu od naše kuće do te male crkve jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled i pješice otići na vjenčanje. Međutim, došli smo s dva crna kombija, a imali smo i osiguranje. Bili smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred kuće, a jedna poznata novinarka rekla je da smo Hana i ja vratili paparazze u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosite u javnost, ljudi imaju veću potrebu da zadiru u vaš život", zaključio je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Boris Novković +26 Severina i Boris Novković Nekad i sad Isplivale Sevkine fotke iz 2006. godine, u haljini s prorezom spuštala se do poda, a pratio ju je i tadašnji dečko!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene