''Volimo o tome diskutirati''

Grašo otkrio koja ga to posebna ljubav povezuje sa suprugom Hanom, a i kojih se rituala drži u posebnim prilikama!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +13 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić ovih su dana glavne zvijezde u Beogradu, kamo su stigli na dodjelu nagrada Music Awards Ceremony.

Petar Grašo ovih dana boravi u Beogradu, u kojem se održava dodjela nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu, a koju nije propustila ni njegova supruga Hana Huljić, s kojom se tamo pojavio.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Uoči dodjele Petar je za tamošnje medije dao nekoliko intervjua u kojima je otkrio i neke zanimljive detalje iz privatnog života, između ostalog ima li neke svoje rituale kojih se tijekom uspješne karijere pridržava.

"Sretan sam što nisam opterećen takvom vrstom dodatnih malih tenzija. Mislim da su takve stvari otežavajuća okolnost. Postoje mali rituali i zahtjevi. Kada putujete u druge gradove, postoje stvari koje nas opuštaju i čine opuštenim, a to su detalji vezani za hranu, garderobu", izjavio je Petar za Kurir Televiziju.

Usto je otkrio i koji su zajednički interesi njega i supruge Hane.

"Postoji jedna ljubav koja nas vezuje, a to je muzika. Ona je magistar kompozicije, ozbiljno školovana. Doduše, otvorena je i za pop i bilo kakvu vrstu muzike, pa o tome volimo diskutirati", zaključio je Petar.

Njegovo i Hanino pojavljivanje u Beogradu jedno je od rijetkih zajedničkih u javnosti, a lijepa Splićanka za tu se prigodu posebno sredila i pojavila u haljini u kakvoj je dosad nismo imali prilike vidjeti. Za tu je prigodu obukla crnu haljinu s prozirnim donjim dijelom i dubokim dekolteom, dok je Petar iskombinirao tamne traperice i tamni sako s košuljom i kravatom.

"Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, svoje supruge i, najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati. Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri-četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije", izjavio je Petar pred okupljenim novinarima koji su ga dočekali na crvenom tepihu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +23 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku s Grašom, sve je očarala u prozirnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga Celebrity Evo što je Rozga odgovorila na pitanje ima li dečka, a i vidi li sebe pred oltarom i u vjenčanici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene