nova fešta u obitelji

Grašo i Hana krstit će kćer na njima poseban datum, a zna se i mjesto koje su odabrali za taj poseban dan

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Ante Cizmic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 4 In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 3 In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 1 +10 Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić planiraju krštenje kćeri Albe u Splitu koje bi trebalo biti održano sredinom veljače.

Jedni od najpopularnijih domaćih supružnika Hana Huljić i Petar Grašo uskoro planiraju krstiti svoje prvo dijete, kćer Albu, koja je na svijet stigla u srpnju prošle godine.

Pogledaj i ovo Hana Huljić - 4 Tad se šuškalo Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

Krštenje djevojčice navodno će biti održano u splitskoj crkvi svetog Dominika pred najbližim prijateljima i članovima obitelji, i to 19. veljače, na samu prvu godišnjicu njihova braka, prenosi 24 sata.

Nagađa se već i da će Haninu haljinu za tu posebnu prigodu osmisliti modni dizajner Arileo, koji je dizajnirao i njezinu haljinu za maturalnu večer, kao i onu koju je njezina majka Vjekoslava Huljić nosila kada se Hana udavala za Petra.

Za njega je 2022. godina bila iznimno uspješna i na glazbenom planu. Nakon dvogodišnje pandemijske koncertne pauze, dvije večeri zaredom napunio je zagrebačku Arenu, na pozornici je proslavio i svoj 46. rođendan, a onda je uslijedila puna Spaladium Arena.

Njegovi vjerni obožavatelji imaju se čemu radovati i u 2023. godini, a svoje planove otkrio je za Jutarnji List.

"Puno je planova koje moramo realizirati. Očekuje nas turneja po Americi i Kanadi, u planu je i Australija. Najviše sam fokusiran na dovršavanje nove pjesme koja će biti objavljena krajem veljače, a u planu je da se konačno izda i album. U vrtlogu svega toga najvažnije mi je da se posvetim obitelji što više mogu i da uživam u trenucima odrastanja djeteta jer je to neizrecivo vrelo radosti", kazao je Grašo.

Svoju kćerkicu Petar i Hana skrivaju od javnosti i dosad su s njom u javnosti snimljeni tek nekoliko puta, a par je općenito samozatajan od početka svoje veze.

Za romansu Petra i Hane doznalo se u listopadu 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je on okončao dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović, a vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +20 Lepa Brena Nekad i sad Evo kako je Lepa Brena izgledala na svojoj prvoj naslovnici, otad je prošlo više od 40 godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene