Seksi!

Fani Stipković pohvalila se mišićima u sportskoj kombinaciji s prorezima koji sliče jednom drugom komadu odjeće

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković Fani Stipković - 6 +21 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković podijelila je svoju sportsku kombinaciju s pratiteljima na Instagramu pa se pohvalila trbušnim mišićima za koje naporno vježba.

Fani Stipković često se na Instagramu voli pohvaliti svojom isklesanom figurom, a ovog je puta objavila fotografiju svoje sportske kombinacije. 

Pogledaj i ovo Fani Stipković nikad nije bolje izgledala! Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

Fani je odjenula crnu trenirku koju je uparila s kratkim crnim duksom, a trenirka je imala proreze koji su bili nalik na rub tangi koje je Fani pridržavala sa svake strane.

U opis je samo stavila emotikon pume, a u komentarima su se proširili komplimenti stranaca koji vjerno prate Fani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani je božićne blagdane provela u Meksiku, u društvu svojeg zaručnika i umirovljenog nogometaša Fernanda Hierre, a dio atmosfere podijelila je i na Instagramu. Objavila je fotografiju kojom je izmamila uzdahe svojih obožavatelja na kojoj pozira u izdanju s tijesnim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

Fani i Fernando nedavno su proslavili i treću godišnjicu, a to su obilježili i na društvenim mrežama.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Pogledajte u kakvom luksuzu Ivana Knoll uživa u Miamiju, pohvalila se stanom s pogledom od milijun dolara!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene