posebna torta za dragog!

Fani Stipković objavila je video rođendanske proslave koju je priredila svom partneru Fernandu, evo kako su se zabavili!

Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 6 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendan Fernanda Hierra - 4 Rođendan Fernanda Hierra - 2 Rođendan Fernanda Hierra - 3 Rođendan Fernanda Hierra - 1 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković Fani Stipković +21 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Galerija

Fani Stipković podijelila je rođendanski videozapis na kojem ona i prijatelji pjevaju Fernandu Hierru rođendansku čestitku.

Naša sportska novinarka Fani Stipković koja je već godinama u Madridu čestitala je svom partneru Fernandu Hierru rođendan uz slavljenički videozapis.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Fani je Hierra snimila dok je puhao svjećicu na komadu torta dok su mu ona i prijatelji u restoranu pjevali pjesmicu ''Sretan rođendan''.

Prije toga, Fani je snimila Fernanda dok je rezao rođendansku tortu sa svojim likom i nogometnim loptama, a zajedno su pored torte i pozirali sa svojim kućnim ljubimcem.

''Sretan rođendan mili moj. Volim te'', napisala je u opisu videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fernando je napunio 55 godina, a s 40-godišnjom Fani je već više od dvije godine.

Glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 1 +26 Zrinka Cvitešić - 2 Celebrity Zrinka Cvitešić u haljini s dekolteom do pupka pokorila i New York, gdje je predstavila novi, veliki projekt

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Mae Whitman Jennifer Aniston i Mae Whitman - 2 Mae Whitman - 1 +13 Mae Whitman Nekad i sad Pogledajte dirljivi susret Jennifer Aniston i glumice iz "Prijatelja" nakon skoro 30 godina, sjećate se koji je lik glumila?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene