nešto se i promijenilo

Pogledajte kako je jedna od najseksi Hrvatica izgledala prije 17 godina, i tada se voljela pohvaliti raskošnim atributima!

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, 2006. godina Fani Stipković Fani Stipković, 2003. godina Fani Stipković Fani Stipković, 2007. godina Fani Stipković, 2005. godina Fani Stipković, 2005. godina Fani Stipković, 2007. godina Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 +19 Fani Stipković - 3 Galerija

Pojavile su se fotografije Fani Stipković s modne revije 2006. godine, na kojoj je ona bila jedna od manekenki.

Otkako se odselila iz Hrvatske u Španjolsku, Fani Stipković (40) nekoliko je puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi, a Hrvatsku je svojom ljepotom pokorila još u svojim ranim dvadesetima.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine, kada je nosila jednu modnu reviju u Zagrebu, jer je na počecima karijere često bila angažirana i kao manekenka.

Fani je tada istaknula dekolte u haljini s dubokim izrezom, a svojim raskošnim adutima rado se hvali i danas.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

U to je vrijeme radila i kao novinarka u nekoć popularnoj emisiji Nove TV "Red Carpet", u sklopu koje je odradila intervjue s brojnim slavnim facama, poput Vina Diesela, Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona i Kobea Bryanta.

Danas pak radi i kao sportska novinarka, a krajem prošle godine zbog ljubavi se iz Španjolske preselila u Meksiko.

Naime, Fani je zaručena za legendarnog španjolskog nogometaša Fernanda Hierra, koji sada rad kao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas.

Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene